24 Eylül 2018 Pazartesi

Creed- Virgin Island Water EDP / 2007

 















Creed Virgin Island Water EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Creed- Fransız parfüm markasıdır. Bugün Creed- Virigin Island Water isimli parfümü değerlendireceğiz. Tatlı, kremsi, şekerli, sabunsu, sıcak, serin / soğuk, ferah ve yumuşak esintileri var. Hindistancevizi, turunçgiller, baharatlar, çiçeksi notalar, içkimsi notalar, vanilya ve misk içeriklidir. Turunçgil- aromatik grubunda gösterilmektedir.

Üst- hindisitancevizi, misket limonu, bergamot, mandalina,

Orta- zencefil, ylang ylang, yasemin, ebegümeci,

Alt- beyaz rom, şeker kamışı, misk.

Creed- Virgin Island Water isimli parfümün başlangıcı ferah ve sıcak hindistancevizi sütü ve kremsi turunçgillerle gerçekleşiyor. Turunçgillerden misket limonu baskındır. Bergamot ve mandalina da var. Orta bölümde tatlımsı ve biberli baharatlar yer alıyor. Zencefil ve kakule çok net algılanıyor. Sonrasında büyük oranda sabunsu ama ferah kokan çiçeksi notalar sahne almaktadır. Yasemin, mimoza, ebegümeci ve baharatlı- sarı çiçek formunda ylang ylang tahmin etmekteyiz. Son fazda bence çok güzel bir sürpriz var : Hepsi de şekerli tonlamalar yapan içkimsi notalar ( rom ), vanilya ve misk. Buradaki şekerli hissiyat rahatsız etmiyor.

Creed- Virgin Island Water ( Virigin Adası Suyu )- bütün katmanlarda çok doğal, kaliteli ve enerjik koku karakteri yansıtıyor. Bu söylediğim şey, özellikle tropikal esintili açılış faslı için geçerlidir. Buradaki hindistancevizi sütlü- kremsi turunçgiller müthiş ve çok eğlenceli bir koku deneyimi sunuyor. Tatlılık genele yayılmıştır ve son bölümdeki şekerlilik kabul edilebilir düzeydedir. Bununla beraber nota geçişleri başarılıdır. Orta katmanın devamındaki banyo sabunu gibi kokan çiçekler de rahatsız edici olmamış. 

Creed- Virgin Island Water isimli parfümde, aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmaktadır. Yalnız sanıyorum, EDP konsantrasyonunda olmasının etkisiyle, çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık sağlıyor. Fark edilirliği ten yakın durmasıyla belirlenir. Aromatik- turunçgilli- çiçeksi bir kolonya gibi de düşünülebilir. Tene özgürce sıkmakta ve gün içinde tazelemekte bir sakınca yok. Günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve her mevsime uyacaktır.

Koku- 4 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder