3 Eylül 2018 Pazartesi

Mont Blanc- Individuel EDT / 2003


























Mont Blanc Individuel parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Mont Blanc- Alman akesuar ve yazı gereçleri markasıdır. Bugün Mont Blanc- Individuel isimli parfümü yorunlayacağım. Meyveler, lavanta, çam esintileri, baharatlar, çiçeksi notalar, misk, amber ve odunsu notalar barındırmakta. Buruk, ferah, tatlımsı, yumuşak, kremsi, sıcak, sucul ve yapay esintileri var. Oryantal- odunsu kategoride gösteriliyor.

Üst- biberiye, ananas, kişniş, tarçın, lavanta, ardıç meyvesi, nane, bergamot, kakule,

Orta- portakal çiçeği, menekşe, yasemin, sardunya,

Alt- sandal ağacı, amber, paçuli, misk, ahududu, vanilya, bitter çikolata, meşe yosunu, vetiver.

Mont Blanc- Individuel- tatlılık barındıran kremsi meyveler ve genelde çam esintileri veren aromatik otlarla açılıyor. Yeşil kokan ferah bir başlangıç yapmış. Ananas, bergamot, ahududu gibi meyveler var. Çam esintileri ise, yeşil kokan keskin nane- mentol vurgusuyla desteklenmiş. Devamında tatlı lavantalı tarçın biçiminde tatlımsı- yumuşak baharat denemesi yapılmış. Orta bölümde çiçeksi notaların ağırlığı da hissediliyor. Lavanta gene var. Erkeksi yeşil çiçekler, aynı zamanda sucul ve ozonlu yapıdadır. Yasemin, menekşe ve lotus sayılabilir. Yumuşak odunsu notalar ( yosunlu- yeşil kokan vetiver ), sucul misk ve yapay amber ile kapanışa gelinmekte. Burada tatlılık biraz yükseliyor.

Mont Blanc- Individuel isimli parfüm, günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla belirlenir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkls tene yakın kalıyor. Meyveler, çam esintileri- aromatik otlar, odunsu notalar ve amber biraz daha baskındır. Diğer notalar da yardımcı eleman gibi konumlanmıştır. Son bölümdeki yapaylık ve şekerli tatlılık, aslında parfümün koku karakterinde normal karşılanması gereken bir özelliktir- rahatsız etmez.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder