18 Eylül 2018 Salı

Creed- Silver Mountain Water EDT / 1995


























Creed Silver Mountain Water parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Creed, Fransız parfüm ve kolonya markasıdır. Creed Silver Mountain Water- dağdan akan su / dağ havası şeklinde çevrilen ve bu metaforu konu alan bir parfümdür. Aromatik- turunçgil sınıfında kabul ediliyor. Ferah, canlı, dinamik esintiler ile sucul, turunçgil, sabunsu ve yeşil notalı hissiyat veriyor.

Üstte bergamot, mandalina, portakal yağı, ortada yeşil çay, kuş üzümü, deniz notası, alt notada ise sandal ağacı ve misk aromaları verilmiş.

Creed Silver Mountain Water, adaçayı, fesleğen, sabunsu meyveler ( kuş üzümü ? ) açılışı yapıyor. Yapay ve metalik etkilerle ( limon, bergamot ) devam ediyor. Kapanışta etkisi zayıflıyor = Misk, beyaz amber ve menekşe notaları seçiliyor.

Günlük kullanıma ve sosyal ortamlara yönelik bir kolonya havası var. Fazla beklentiye girmeden kullanılır. Kalıcılığı kolonya kadardır. Tene yerleşince, sahibine dönük fark edilirlik yapar. Dozaj konusunda özgürsünüz. Aromalar akışkandır. Dengeli bir tatlılık vardır.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder