31 Mart 2019 Pazar

Christian Dior- Joy By Dior EDP / 2018



























Christian Dior- Joy By Dior EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Christian Dior- Fransız moda markasıdır. Bugün Christian Dior- Joy By Dior isimli bayan parfümünü tanıtmaktayız. Turunçgiller, çiçeksi notalar, odunsu notalar, vanilya ve sucul ve ozonlu rayihalar barındırıyor. Tatlı, kremsi, şekerli, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Çiçeksi- odunsu / misk grubunda gösterilmiş.


Üst- bergamot, mandalina,

Orta- gül, yasemin, Çin tarçını, şeftali,

Alt- sandal ağacı, sedir ağacı, misk, paçuli, benzoin.

Christian Dior- Joy By Dior- daha sonra şekerli tonlamalar yapacak olan tatlı turunçgillerle başlıyor. Mandalina ve portakal var. Orta katman sucul ve ozonlu karakterde ferah yeşil kokan çiçeksi notalar şekillendiriyor. Gül, yasemin ve frezya olabilir. Burada gül notası tatlı, diğer çiçekler nispeten kremsidir. Son bölümde gene tatlılık bulunuyor. Sandal ağacı- vanilya kombinasyonu gayet net hissediliyor.

Christian Dior- Joy By Dior isimli parfüm, baştan sona tatlılık veriyor. Şekerli tatlılık ve kremsi vurgular nedeniyle tene dengeli dozaj verilmelidir. Dört- beş fıs yeter. Ayrıca son bölümde yapaylık var. Kullanımı dikkat isteyecektir. Dengeli sıkılırsa günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve sonbahar- ilkbahar arası döneme uygun olacaktır. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Ne var ki, ilk anda sahibine dönük yüksek fark edilirliği var. Muhtemelen Eau De Parfum konsantrasyonunda olmasının etkisiyle, çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık değerlerine ulaşıyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü sçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder