28 Mart 2019 Perşembe

Christian Dior- Poison Girl EDT / 2017





















Christian Dior- Poison Girl parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Christian Dior- Fransız moda firmasıdır. Christian Dior- Poison Girl isimli parfümü inceleyeceğiz. Yapışkan, tatlı / şekerli, yumuşak, pudralı ve kremsi bir yapısı var. Çiçeksi notalar, turunçgiller, vanilya ve karamel vurgularıyla biçimleniyor. Oryantal- çiçeksi grupta gösterilebilir.

Üst- buzlu turunç, portakal, limon,

Orta- Grasse gülü, neroli, Şam gülü, portakal çiçeği,

Alt- tonka fasülyesi, vanilya, kaşmeran, kediotu, karamel.

Christian Dior- Poison Girl- canlı ve enerjik turunçgillerle açılıyor. Portakal ve mandalina algılanmakta. Sonra beyaz çiçek harmanı var. Gül, yasemin ve portakal çiçeği burada kremsi ve yumuşak esintiler vermekte. Son bölümde pudralı iris, vanilya ve karamel var. Yapışkan vanilya ve karamel, yüksek tatlılık yapmakta.

Christian Dior- Poison Girl- kapanış notalarının durumu dikkate alınarak, dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Tatlılık genele yayılmış. Akışkanlık hızlı oluyor ve tene çabuk oturuyor. Aromalar katman halindedir ve sırası geldikçe algılanır= Turunçgiller, çiçeksi notalar ve yapışkan- şekerli notalar. Tene yakın durma eğilimindedir. Fark edilirliği, vanilya ve karamel vurgularından dolayı her zaman yüksektir. Gene aynı minvalde yapışkan- şekerli yapısı ve pudralı çiçekler söz konusu olduğunda, kalıcılık- kolonya tarzına göre biraz daha fazladır. Sonbahar- ilkbahar arası geçiş döneminde, soğuk havalarda ve akşam saatlerinde kullanılmalıdır. Dengeli dozaj verilirse, günlük kullanıma uyacaktır. Turunçgiller ve orta katmandaki yumuşak çiçekler rafine, temiz ve pürüzsüz yapısıyla beğeniliyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder