19 Mart 2019 Salı

Christian Dior- J'Adore For Women EDT / 2011



 
























Christian Dior J'Adore For Women EDT ( 2011 ) parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Christian Dior- Fransız moda markasıdır. Şimdi Christian Dior- J'Adore For Women EDT ( 2011 ) isimli parfümü inceleyeceğim. Şuruplu, şekerli, tatlı, kremsi, sabunsu, ozonlu, yumuşak ve ferah esintileri var. Meyveler, turunçgiller, çiçeksi notalar, misk ve vanilya içeriklidir. Çiçeksi grupta gösterilmiş.

Üst- turunçgiller, mandalina, neroli,

Orta- yasemin, portakal çiçeği, ylang ylang, sümbülteber, gül,

Alt- odunsu notalar, vanilya.

Christian Dior- J'Adore For Women EDT ( 2011 )- şuruplu ve şekerli meyvelerin baskınlığında açılıyor. Ahududu, armut, kuş üzümü ve kızılcık meyvesi olabilir. Geri planda bir miktar turunçgiller ( limon, mandalina ) var. Bundan sonrasını tamamen çiçeksi notalar domine edecektir. Önce yeşil kokan ozonik çiçekler ( neroli, sardunya ) geliyor. Devamında kremsi tatlılıktaki çiçeksi notaları ( yasemin, gül, manolya ) hissediyorum. Hafif sabunsu çiçekler ( sümbülteber, ylang ylang ), çiçeksi bölümün sonunu işaretliyor. Kremsi misk- vanilya ikilisiyle kapanışa gelinmektedir.

Chirsitian Dior- J'Adore For Women EDT ( 2011 ) isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği büyük ölçüde tene yakın durmasıyla belirleniyor. Şuruplu, şekerli, kremsi ve sabunsu rayihalar genele yayıldığından : Tene dengeli ( üç- dört fıs ) sıkılması gerekir. Çabuk terleyen yağlı tende bir günü geçen güçlü kalıcılığı var. Tene dengeli dozaj verildiğinde günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. Gene de sabahleyin sıkılmamalıdır. Aslına bakılırsa sonbahar- ilkbahar arası geçiş dönemine, akşam saatlerine ve soğuk / serin havalara daha uygundur. Dış ortamda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde sizi memnun edecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder