7 Mart 2019 Perşembe

Avril Lavigne- Forbidden Rose For Women EDP / 2010



























Avril Lavigne Forbidden Rose EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.


Avril Lavigne, Kanadalı pop yıldızı ve şarkıcıdır. Kendi adına çıkardığı üç parfüm var.

Tatlı, kremsi ve yumuşak rayihalar veren Avril Lavigne- Forbidden Rose parfümünü inceleyeceğiz. Vanilya, gurme notaları, çiçek ve meyve aromaları var. Çiçeksi- meyveli grupta yer almakta.

Üst- şeftali, elma, karabiber,

Orta- lotus, kediotu, elma,

Alt- sandal ağacı, vanilya, çikolata.

Avril Lavigne- Forbidden Rose= Yasak Gül olarak çevriliyor.

Şeftali ve karabiber karışımı başlangıçta algılanıyor. Tatlı- kırmızı meyve ve biberli notalar iyi bir harman seçimine işaret ediyor. Karabiber daha baskındır ve tozludur. Yumuşak ve kremsi çiçekler ile parfüm biraz daha tatlanıyor. Leylak, karanfil, gül ve lavanta sentezi var. Gene meyveli ( elma ) vurgular var. Sonda ise, tatlılık şekerli bir yapıya çevrilmekte. Ama rahatsız etmiyor. Vanilya, sandal ağacı ve kakao olarak tahmin ediyoruz.

Avril Lavigne- Forbidden Rose- uyumlu notalar, tatlı- şekerli yapı ve sade ve basit koku anlayışı sunmaktadır. Enerjik, dinamik ve fresh bir tarzı var. Koku formunda sürprizler yok. Günümüz parfüm trendlerine uymakta. Genel beğeniye yönelmekte. Günlük kullanımda tazelenebilir. Kaliteli bir kolonya havasındadır. Fark edilirlik ve kalıcılık buna göre değerlendirilmelidir.

Avril Lavigne Forbidden Rose- fazla beklentiye girmeden kullanılacak konforlu bir kokudur. Özellikle şeftali- karabiber karışımını beğendim. Özgürce tene uygulanır. Tene yerleşip güzelleşir. Dışarıya karşı fark edilirlik yapar. Yaz sezonu kokusudur. Sosyal ortamlarda kullanılır.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder