22 Mart 2019 Cuma

Christian Dior- Addict Eau De Parfum / 2012


























Christian Dior- Addict Eau De Parfum parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Christian Dior- Fransız moda markasıdır. Şimdi sıra, Christian Dior- Addict Eau De Parfum isimli kadın parfümünün incelemesine geldi. Çiçeksi notalar, turunçgiller, vanilya, odunsu notalar, tonka fasülyesi ve karamel gibi koku nüansları vardır. Tatlı, yumuşak, kremsi, pudralı ve şekerli rayihalar barındırıyor. Oryantal- çiçeksi grupta gösterilmekte.

Üst- ipek ağacı, çiçeği, mandalina, portakal çiçeği,

Orta- cereus çiçeği, gül,

Alt- vanilya, sandal ağacı, tonka fasülyesi.

Christian Dior- Addict Eau De Parfum- tatlı mandalina ve portakal tarzı enerjik narenciye esintileriyle başlıyor. Bunu tatlı gül notası destekliyor. Orta bölümde, gül notasına kremsi yasemin katılacaktır. Pudralı vanilya & tonka fasülyesi ile orta bölümün farklı bir koku biçimine geçiliyor. Sonda şekerli sandal ağacı ve karamel ikilisini görmekteyiz.

Christian Dior- Addict Eau De Parfum- yukarıda belirtilen pudralı ve şekerli aromalarından dolayı dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Dış mekânda düzenlenen kokteyl ve davetler ile gece gezmelerinde kullanılır. Aromalar katman halindedir ve tene sırasıyla yerleşir. Çabuk terleyen yağlı iki gün boyunca kuvvetli kalıcılık yapmakta. Fark edilirliği de her daim yoğun ve yüksektir. Yavaş akışkanlıkla iki saat içinde tamamen tene oturmuş olacaktır.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder