25 Mart 2019 Pazartesi

Christian Dior- Miss Dior Blooming Bouquet Eau De Toilette / 2014

 















Christian Dior Miss Dior Blooming Bouquet Eau De Toilette parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Christian Dior- Fransız moda markasıdır. Şimdi Christian Dior- Miss Dior Blooming Bouquet Eau De Toilette isimli bayan parfümünü incelemek istiyorum. Meyveler, turunçgiller, çiçeksi notalar, misk ve amber içeriklerine sahiptir. Tatlı, şekerli, kremsi, pudralı, sabunsu, yapay, sıcak, ferah ve yumuşak esintileri var. Çiçeksi- meyveli grupta gösterilebilir.

Üst- mandalina,

Orta- şakayık, gül, kayısı, şeftali,

Alt- beyaz misk.

Christian Dior- Miss Dior Blooming Bouquet Eau De Toilette isimli parfümün başlangıcını bir miktar şekerli tatlılık barındıran meyveler ve turunçgiller yapmıştır. Armut, şeftali ve kayısı baskındır. Buna mandalina ve bergamot katılır. Orta bölümden sonlara kadar çiçeksi notaların hakimiyetiyle karşılaşırız. Önce kremsi tarzda gül, şakayık ve yasemin var. Sonrasında çiçekler ya pudralı hale çevriliyor ya da pudralı & sabunsu çiçeksi notalar sahne alıyor. Gül, manolya, iris ve kediotu olmalıdır. Parfüm tene oturduğu zaman, bu sabunsu hissiyattan yeni yıkanmış çarşaflara benzeyen kokular geliyor. Ayrıca daha sonra meyveler de biraz kremsi kokmaya başlıyor. Yapay tatlılıktaki misk ve amber kapanışı gerçekleştiriyor.

Christian Dior- Miss Dior Blooming Bouquet ( Çiçek Açan Buket ) Eau De Toilette isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Hızlı akışkanlıkla tene yerleştiği söylenebilir. Devamında sahibine ve dışarıya yoğun ve etkili bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün süren kuvvetli kalıcılığı olmaktadır. Tene dengeli dozaj verilmesi gerekir. Dört- beş fıs yeter. Parfümün genelini domine etmiş olan şekerli, tatlı, kremsi ve pudralı & sabunsu rayihalar ve buna son kısımda eklenen yapaylık nedeniyle / vesilesiyle fark edilirlik ve kalıcılık değerleri yükselmiş ancak bu durum tene dengeli sıkılmasını zorunlu kılmıştır. İdeal sonbahar- kış, soğuk / serin hava ve akşam kokusudur. Dış mekânda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde sizi memnun edecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder