7 Nisan 2024 Pazar

Jean Paul Gaultier- Le Male Elixir EDP / 2023


 

 















Jean Paul Gaultier- Le Male Elixir EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com,

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Jean Paul Gaultier- Fransız moda markasıdır. Bugün Jean Paul Gaultier- Le Male Elixir isimli parfüm hakkında görüşlerimizi açıklayacağız. Aromatik otlar, lavanta, vanilya, tonka fasülyesi, gurme notalar, reçineler, deri ve tütün aromaları barındırmaktadır. Tatlı, şekerli, pudralı, yumuşak, sıcak, ferah ve yapay esintiler sunmaktadır. Oryantal- fujer kategorisinde gösterilebilir.

Üst- lavanta, nane,

Orta- vanilya, benzoin,

Alt- bal, tonka fasülyesi, tütün.

Jean Paul Gaultier- Le Male Elixir isimli parfümün başlangıcında yeşil ve ferah kokan aromatik otlar ( nane, kişniş) ve lavanta bulunuyor. Bunu şekerli & pudralı koku değişimleri gösteren vanilya ve tonka fasülyesi ikilisi takip ediyor. Sonrasında gene şekerli gurme notalar ( bal ) ve reçineler ( benzoin ) gelmektedir. Son kısımda ise deri ve tütün gibi yapay aromalar vardır.

Jean Paul Gaultier- Le Male Elixir isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve boğucu bir fark edilirliği söz konusudur. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılık yapar. Tene dengeli dozajı verilmesi elzemdir. Üç- dört fıs yeter. Orta bölümden itibaren kendini belli eden ve giderek yükselen şekerli, tatlılık, pudralı rayihalar ve kapanıştaki yapaylık düşünüldüğünde kalıcılık ve fark edilirlik performansının artması ve buna karşılık tene dengeli sıkılmasının gerekliliği gayet anlaşılır bir konudur. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış mekândaki davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde sizi memnun edecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder