31 Aralık 2023 Pazar

Jean Paul Gaultier- Le Beau Le Parfum EDP / 2022

 















Jean Paul Gaultier Le Beau Le Parfum EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Jean Paul Gaultier- Fransız moda şirketidir. Şimdi Jean Paul Gaultier- Le Beau Le Parfum isimli parfümün yorumunu yapacağız. Aromatik otlar, çiçeksi notalar, meyveler, baharatlar, vanilya, tonka fasülyesi, odunsu notalar, amber ve ambergris içeriklidir. Tatlı, kremsi, pudralı, yapay, sıcak, yumuşak ve ferah yapıdadır. Oryantal- fujer kategorisinde gösterilebilir.

Üst- ananas, iris, selvi bitkisi, zencefil,

Orta- hindistancevizi, odunsu notalar, 

Alt- tonka fasülyesi, sandal ağacı, amber, ambergris.

Jean Paul Gaultier- Le Beau Le Parfum isimli parfümün açılışındaki aromatik otlar ve çiçeksi notalar yeşil ve ferah kokmaktadır. Selvi bitkisi, kişniş, iris ve sardunya olmalıdır. Orta katmanda yer alan meyveler ve baharatlar ise kremsi tonlamalar yapıyor. Çok az da tatlılık mevcuttur. Ananas, zencefil ve kakule hissediliyor. Orta katmanın devamından sonlara kadar bütün koku grupları kremsi & pudralı ve yapay vurgulara sahip olacaktır : Vanilya, tonka fasülesi, odunsu notalar ( sandal ağacı ), amber ve ambergris bu anlamdadır. Sandal ağacı- amber çizgisinde yapaylık giderek artıyor.

Jean Paul Gauliter- Le Beau Le Parfum isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşecektir. Sonrasında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve saldırgan fark edilirliği mevcuttur. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı olmaktadır. Tene dengeli dozaj verilmelidir. Üç- dört fıs yeter. Baharatlı- tonka fasülyeli- amberli yapısal düzen ve orta katmandan kapanışa kadar yükselen ve etkisini sürdüren kremsi & pudralı ve yapay rayihalar nedeniyle / vesilesiyle fark edilirlik ve kalıcılık artmış ve fakat bu durum tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. Sonbahar- kış mevsimi, soğuk havalar ve öğleden sonra- akşam saatlerine uygundur. Dış ortamda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder