4 Eylül 2023 Pazartesi

Giorgio Armani- My Way Floral EDP / 2022

 















Giorgio Armani- İtalyan moda şirketidir. Bugün Giorgio Armani- My Way Floral isimli parfümünü incelemekteyiz. Tatlı, kremsi, sabunsu, sucul, ozonlu, serin, sıcak, yumuşak ve ferah yapısı var. Çiçeksi notalar, misk, turunçgiller, amber ve vanilya aromaları bu parfümü biçimlendirmiştir. Oryantal- çiçeksi grupta gösterilmiştir.

Üst- portakal çiçeği, yeşil mandalina, acı portakal,

Orta- sümbülteber, neroli,

Alt- vanilya, beyaz misk.

Giorgio Armani- My Way Floral isimli parfümün başlangıcındaki turunçgiller kremsi tatlılıkta olmakla birlikte, aynı zamanda yeşil ve ferah kokuyor ve sıcak etkiler bırakıyor. Mandalina, portakal ve limon sayılabilir. Orta bölümün sabunsu, sucul, ozonlu, serin ve yeşil / bitkisel çiçeksi notalar ( manolya, sümbülteber, kediotu, neroli ) ve miskten meydana geldiğini görüyoruz. Son kısımda gene sabunsu misk ve kremsi vanilya- amber kombinesi var. 

Giorgio Armani- My Way Floral isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Gayet hızlı akışkanlıkla, 15 dakika içinde tene yerleşiyor. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla belirlenir. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık sağlıyor. Tene özgürce dozaj verilebilir. Yapaylık barındırmaması, EDP formatında olması ve sabunsu rayihalarının rahatsız etmemesi sayesinde kalıcılık yükselmiş ve tene özgürce sıkılabilmesi mümkün olmuştur. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime yöneliktir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder