7 Ağustos 2023 Pazartesi

Paco Rabanne- Invictus Platinium EDP / 2022

 















Paco Rabanne- Fransız moda markasıdır. Şimdi Paco Rabanne- Invictus Platinium isimli parfümü değerlendirmek istiyorum. İçkimsi notalar, aromatik otlar, turunçgiller, lavanta, misk ve odunsu notalar barındırıyor. Tatlımsı, buruk, köpüklü, ferah, yumuşak ve serin yapıdadır. Odunsu- aromatik kategorisinde gösterilmiştir. 

Üstte pelinotu, greyfurt, ortada nane, lavanta ve alt notalarda paçuli ve selvi bitkisi aromaları açıklanıyor.

Paco Rabanne- Invictus Platinium isimli parfümün açılışında köpüklü, ferah ve yeşil kokan içki kokteyli aroması var. Pelinotu içkisi diyebiliriz. Buruk ve tatlımsı turunçgiller ( greyfurt, limon ) buna katılıyor.  Devamında, parfümün sona kadar yeşil ve ferah kokan aromaları göreceğiz. Yeşil ve aynı zamanda buruk tarzda lavanta, aromatik otlar ( nane, selvi bitkisi, adaçayı ) ve odunsu notalar ( paçuli ) bu anlamda düşünülebilir. Son fazda yumuşak ve tatlımsı misk var.

Paco Rabanne- Invictus Platinium isimli parfümde pelinotu içkisi / kokteyli- greyfurt- lavanta- nane- paçuli çizgisinde giden bir koku anlayışı mevcuttur. Yapaylığa rastlamadım diyebilirim. Yeşil / bitkisel koku biçimleri parfümün geneline hakim olmuştur. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla ilgilidir. Günlük kullanımda tazeleme ile kalıcılığı ve fark edilirliği arttırılabilir. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine yöneliktir. Uzun zamandan beri ilk defa, az da olsa tatlımsılık içinde- dengeli tatlılık ve uyumlu aromalar barındıran bir parfüme denk geliyorum. Kaliteli erkeksi kolonya havasındadır.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder