16 Nisan 2023 Pazar

Guerlain- L'Homme Ideal Exterme De Guerlain EDP / 2020

 















Guerlain- Fransız parfüm firmasıdır. Şimdi Guerlain- L'Homme Ideal Extreme De Guerlain isimli parfümü inceleyeceğiz. Tatlı, pudralı, ekşimsi, metalik, kekremsi, yapay, sıcak, yumuşak ve ferah yapıdadır. Gurme notalar, baharatlar, turunçgiller, meyveler, çiçeksi notalar, deri ve odunsu notalar bu parfümü biçimlendiriyor. Oryantal- odunsu kategoride gösterilebilir.

Üst- badem, pembe biber, bergamot,

Orta- erik, tarçın, kediotu,

Alt- tütün, deri, paçuli, sedir ağacı.

Guerlain- L'Homme Ideal Extreme De Guerlain isimli parfümün başlangıcında kekremsi- pudralı badem ve yapay tütün gibi gurme notalar vardır. Bunu tatlı ve metalik baharatlar ( pembe biber, muskat ) ve turunçgiller ( bergamot, portakal ) takip eder. Pudralı ve ekşimsi kokan meyveler ( erik ), baharatlar ( tarçın, kakule ) ve çiçeksi notalar ( kediotu, sümbülteber ) orta katmanı meydana getirmiştir. Yapaylıktan başka bir özelliği olmayan tütün merkezli gurme notalar, deri ve odunsu notalar ( paçuli, sedir ağacı ) kapanışı yapmıştır.

Guerlain- L'Homme Ideal Extreme De Guerlain isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Gayet hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkili fark edilirliği vardır. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı olacaktır. Tene dengeli dozaj verilmelidir. Dört- beş fıs yeter. Parfümün temelini oluşturan tütün- tarçın- kediotu- deri çizgisi, pudralı, tatlı ve ekşimsi rayihaları ve sondaki yapaylığın ( tütün- deri- odunsu notalar ) da etkisiyle fark edilirlik ve kalıcılık artmış ancak bu durum tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. Sonbahar- ilkbahar arası döneme, soğuk ve serin havalara ve öğleden sonra- akşam saatlerine uyar. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde sizi memnun edecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder