19 Mart 2023 Pazar

Guerlain- Aqua Allegoria Orange Soleia EDT / 2020

 















Guerlain- Fransız parfüm markasıdır. Şimdi Guerlain- Aqua Allegoria Orange Soleia isimli parfümün incelemesini yapacağız. Turunçgiller, amber, baharatlar, misk ve aromatik otlar bu parfümü şekillendirmektedir. Tatlı, ekşimsi, sıcak, ferah ve yumuşak yapıdadır. Turunçgil- aromatik grubunda gösterilebilir.

Üst- kan portakalı, bergamot, pembe biber,

Orta- turunç yaprağı, nane,

Alt- misk, tonka fasülyesi.

Guerlain- Aqua Allegoria Orange Soleia isimli parfümün açılışında ekşimsi tatlılıkla belirlenen mandalina, portakal ve limon gibi turunçgiller vardır. Gene tatlı biber- pembe biber gibi hafifçe baharatımsı nüans geçişlerinden sonra, aromatik otlar sahne alıyor. Son derece yeşil ve ferah kokan, nane, turunç yaprağı ve kişniş beğenilmektedir. Tatlı misk- amber kombinasyonu kapanışı yapar. 

Guerlain- Aqua Allegoria Orange Soleia isimli parfümde mandalina, portakal ve nane çok basındır. Diğer notalar yardımcı elemandır. Baştan sona sıcak, ferah ve tatlı rayihalar hakimdir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın durmaktadır. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla belirlenir. Gün içinde tazeleme ile fark edilirlik ve kalıcılığı arttırılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Kaliteli bir aromatik- turunçgilli kolonya havasındadır. Herhangi bir yapaylık hissetmedim. 

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder