10 Mayıs 2023 Çarşamba

Guerlain- Aqua Allegoria Granada Salvia EDT / 2020

 















Guerlain- Fransız parfüm firmasıdır. Şimdi Guerlain- Aqua Allegoria Granada Salvia isimli bayan parfümü hakkında fikir belirteceğiz. Meyveler, turunçgiller, çiçeksi notalar, misk, odunsu notalar ve meşe yosunu içeriklidir. Tatlı, kremsi, pudralı, yumuşak, ferah, sıcak ve yapay esintileri var. Aromatik- meyveli grupta gösteriliyor.

Üst- kuş üzümü, limon, bergamot,

Orta- nar, adaçayı, gül, selvi bitkisi,

Alt- beyaz misk, meşe yosunu, paçuli.

Guerlain- Mon Guerlain- Aqua Allegoria Granada Salvia isimli parfümün, kremsi tatlılıktaki meyveler ve turunçgillerle açıldığını biliyoruz. Sıralama şöyledir : Kuş üzümü, limon, bergamot, kızılcık ve nar. Nar temalı kırmızı meyveler daha baskındır. Kremsi gül, yasemin, siklamen ve frezya gibi çiçeksi notalar orta bölümde bulunmakta. Pudralı misk- odunsu notalar ( paçuli ) ve yeşil ve ferah kokan meşe yosunu aromaları kapanışı meydana getirmiştir. 

Guerlain- Aqua Allegoria Granada Salvia isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Fark edilirliği de tene yakın kalmasıyla ilişkilidir. Gün içinde tazeleme ile fark edilirlik ve kalıcılığı takviye edilebilir. Pudralı kokan misk- paçuli çizgisine dikkat edilerek, tene biraz dengeli sıkılmalıdır. Üç- dört fıs yeter. Çünkü bu pudralı yapı, aynı zamanda bir yapaylığa işaret ediyor. Tene uygun bir dozajlama ile günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve her mevsime uyabilir. Aromatik- meyveli bir kolonya gibi düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder