12 Mart 2023 Pazar

Guerlain- Mon Guerlain Eau De Parfum Bloom of Rose / 2020

 















Guerlain- Fransız parfüm markasıdır. Bugün Guerlain- Mon Guerlain Eau De Parfum Bloom of Rose isimli bayan parfümünü değerlendirmek istiyorum. Turunçgiller, meyveler, lavanta, çiçeksi notalar, vanilya, amber ve odunsu notalar barındırmakta. Tatlı, kremsi, şekerli, yumuşak, ferah, sıcak ve yapay esintileri var. Çiçeksi- vanilyalı grupta gösterilebilir.

Üst- Bulgar gülü, armut, bergamot,

Orta- Türk gülü, lavanta, yasemin,

Alt- vanilya, sandal ağacı, paçuli.

Guerlain Mon Guerlain Eau De Parfum Bloom of Rose isimli parfümün başlangıcı tatlı ve şekerli meyveler ve turunçgillerle yapılıyor. Bergamot, armut ve ahududu var. Bundan sonraki notaların hepsi kremsi, sıcak, ferah ve yumuşak olacaktır. Baskın gül teması, lavanta, yasemin ve frezya gibi çiçeksi notalar orta katmanda yer almakta. Vanilya, amber ve odunsu notalar ( paçuli ) da kapanışı oluşturuyor. Son bölümdeki aromaların yapaylığı rahatsız etmiyor.

Guerlain- Mon Guerlain Eau De Parfum Bloom of Rose isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Yalnız orta bölümden sonlara değin, sabit ve hiç değişmeyen kremsi bir koku karakteri var. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu etkili bir kalıcılığı var. Tene özgürce sıkılabilir. Parfümün EDP konsantrasyonunda olması, kremsi aromaların koku karakterini ortalardan itibaren domine etmesi ve son bölümdeki yapaylığın rahatsız edici olmaması vesilesiyle kalıcılık artmış ve tene özgürce sıkılabilir hale gelmiştir. Belki ufak bir dozaj ayarı yapılarak günün farklı saatlerinde kullanım opsiyonu yaratmak mümkündür; günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime yöneliktir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder