29 Ağustos 2023 Salı

Carolina Herrera- Bad Boy Cobalt Eau De Parfum Electrique / 2022

 















Carolina Herrera- ABD moda şirketidir. Bugün Carolina Herrera- Bad Boy Cobalt Eau De Parfum Electrique isimli parfümü inceleme konusu olarak belirledim. Lavanta, baharatlar, meyveler, odunsu notalar ve çiçeksi notalarla biçimleniyor. Tatlı, ferah, ekşimsi, yumuşak, mayhoş, sıcak, küflü, serin ve yapay esintileri var. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor.

Üst- lavanta, pembe biber,

Orta- erik, sardunya,

Alt- vetiver, yer mantarı, sedir ağacı, meşe odunu / ağacı.

Carolina Herrera- Bad Boy Cobalt Eau De Parfum Electrique isimli parfüm, yeşil ve ferah koku formuyla açılıyor. Lavanta kesin olarak algılanıyor. Ekşimsi ve mayhoş erik- mersin meyvesi olduğunu tahmin ettiğimiz meyveler buna eşlik ediyor. Devamında sardunya ve siklamen gibi erkeksi tarzda yeşil çiçeksi notalar da hissedilmekte. Orta bölümdeki yumuşak, aromatik ve tatlımsı baharatlar pembe biber kaynaklıdır. Yanında kakule de olabilir. Küflü ve biraz yapay biçimde meşe odunu / ağacı ve vetiver gibi odunsu notalar kapanışı yapmıştır.

Carolina Herrera- Bad Boy Cobalt Eau De Parfum Electrique isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşmesini takiben, büyük oranda dışarıya karşı etkili fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılık yapmakta. EDP formatında olması, kalıcılık ve fark edilirliği yükseltmiş görünüyor. Nota geçişlerinin başarılı olması, aromatik ve ferah yapısı ve son bölümdeki rahatsız etmeyen yapaylığı sayesinde tene özgürce sıkılabilir, günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. Yeşil koku grubu ve çiçeksi notalara kadar serin, baharatlar ve odunsu notalar bölümünde de sıcak rayihaları var. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder