11 Ağustos 2023 Cuma

Carolina Herrera- Very Good Girl Glam EDP / 2022

 















Carolina Herrera- ABD merkezli moda markasıdır. Bugün Carolina Herrera- Very Good Girl Glam isimli bayan parfüm hakkında konuşacağız. Tatlı, şekerli, şuruplu, yapay, yumuşak, ferah ve sıcak yapıdadır. Meyveler, çiçeksi notalar, gurme notalar, vanilya ve misk içeriklidir. Çiçeksi- meyveli grupta gösterilebilir.

Üstte vişne, acı badem, ortada gül, zambak ve alt notalarda vanilya ve vetiver aromalarına yer verilmiş.

Carolina Herrera- Very Good Girl Glam isimli parfümün başlangıcında bulunan tatlı, şekerli ve şuruplu meyveleri vişne, kiraz, ahududu ve kızılcık olarak sayabiliriz. Bunlara tatlı gurme notalar ( badem ) katılacaktır. Orta bölümdeki çiçeksi notalar tatlı ve kremsi gül, zambak, frezya ve gardenyadan oluşuyor. Gül baskındır. Yapay tatlılıktaki vanilya ve misk aromalarıyla sona gelinmektedir.

Carolina- Herrera- Very Good Girl Glam isimli parfümde bademli vişne / kiraz- gül- vanilya eksenli bir koku gidişatı görülüyor. Genele yayılan sıcaklık, ferahlık ve yüksek tatlılık dikkat çekiyor. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapmaktadır. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duruyor. Fark edilirliği de tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Gün içinde tazeleme ile kalıcılık ve fark edilirliği arttırılabilir. Aslında EDP konsantrasyonunda olması vesilesiyle, çabuk terleyen yağlı tende günün büyük bölümünde tatminkâr kalıcılığı vardır. Geneldeki yüksek şekerli tatlılık ve sondaki yapaylık nedeniyle tene dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş yeter. Böylece günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyacaktır.

Koku- 3 Kalıcılık- 4

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder