5 Ağustos 2023 Cumartesi

Gucci- Guilty Intense Eau De Parfum Pour Femme / 2022

 















Gucci- İtalyan moda şirketidir. Şimdi Gucci- Guilty Intense Eau De Parfum Pour Femme isimli parfümün yorumunu yapacağım. Aslında baştan sona kremsi, tatlı, ekşimsi, pudralı, yapay, sıcak ve yumuşak esintileri var. Sonradan da şekerli rayihalar hissediliyor. Turunçgiller, meyveler, çiçeksi notalar, odunsu notalar, vanilya ve amber içeriklerine sahiptir. Çiçeksi- şipre kategorisinde gösterilebilir.

Üst- menekşe, mandora ( mandalina- portakal arası bir meyve ), aslan meyvesi, 

Orta- erik, sümbülteber, ylang ylang, 

Alt- paçuli, vanilya, vetiver.

Gucci- Guilty Intense Eau De Parfum Pour Femme isimli parfümün başlangıcında tematik menekşe vurgulu çiçeksi notalar, turunçgiller ( mandalina, portakal ya da mandora ) ve meyveler ( aslan meyvesi, erik ) görmekteyiz. Menekşe burada yoğun pudralı tonlardadır. Turunçgiller ve meyveler ( aslan meyvesi ) biraz daha kremsidir. Erik ekşimsi- pudramsı vurgular yapar. Aslan meyvesi de, parfüm tene oturunca şekerleniyor. Daha sonra gelen çiçeksi notalar ( sümbülteber, ylang ylang, manolya, yasemin ), benim tenimde kremsi & pudralı koku değişimlerine sahne oldu. Odunsu notalar, vanilya ve amber notalarıyla parfüm tenden ayrılıyor. Kremsi paçuli, pudralı vanilya- amber ve tekrar kremsi vetiver biçiminde bir sıralama olduğu anlaşılıyor.

Gucci- Guilty Intense Eau De Parfum Pour Femme isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Gayet yavaş akışkanlıkla 1 saat sonra tamamen tene yerleşiyor. Gerçekte, uzun süre pudralı menekşe ve kremsi meyveler / turunçgiller ekseninde karar kılıyor. Tene oturma işlemi tamamlanınca, sahibine ve dışarıya karşı çok saldırgan ve yoğun bir fark edilirlik yapıyor. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı vardır. Tene dengeli dozaj verilmesi tavsiye edilir. Üç- dört fıs yeter. Genele yayılan pudralı, kremsi, tatlı / şekerli ve ekşimsi rayihaların yüksek sıcaklıkla birleşmesi ve odunsu notalar ve amber çizgisindeki bariz yapaylık sonucu fark edilirlik ve kalıcılık yükseliyor, baş ağrısı yapma potansiyeli taşıyor ve tene dengeli sıkılması gerekiyor. Bu parfümün ilginç bir özelliği, neredeyse bütün aromalarının ( meyvelerden ambere kadar ) aynı anda kremsi- pudralı- ekşimsi- sıcak kokabilmesidir. Böylece yekpare ( tek parça ) koku karakteri yansıttığı söylenebilir. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder