8 Ağustos 2023 Salı

Hugo Boss- Alive Eau De Parfum Intense / 2022

 















Hugo Boss- Alman moda şirketidir. Şimdi Hugo Boss- Alive Eau De Parfum Intense isimli bayan parfümünü değerlendirmeye çalışacağım. Meyveler, çiçeksi notalar, vanilya, amber, odunsu notalar ve reçineler barındırıyor. Tatlı, şekerli, kremsi, pudramsı, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Meyveli- çiçeksi grupta gösterilebilir.

Üstte ahududu, ortada vetiver ve alt notalarda benzoin aromaları açıklanmış. Biz buna eklemeler yapacağız.

Hugo Boss- Alive Eau De Parfum Intense isimli parfümün açılışının şekerli tatlılık veren kırmızı orman meyveleriyle yapıldığını düşünüyoruz. Ahududu, çilek, kuş üzümü ve böğürtlen olmalıdır. Daha sonra büyük ölçüde kremsi kokan çiçeksi notalar geliyor. Fakat bu çiçeksi notaların son fazı pudramsı olacaktır. Yasemin, manolya, frezya, iris ve zambak tahmin ediliyor. Son bölümde gene kremsi rayihalar var. Vanilya, amber, sandal ağacı merkezli odunsu notalar ve yapışkan bir tatlılık barındıran reçineler ( benzoin ) bu anlamda ele alınabilir. 

Hugo Boss- Alive Eau De Parfum Intense isimli parfümde genele yayılmış bir sıcaklık, şekerli tatlılık ve kremsi tonlamalar var. Başlangıçtaki meyveler belli bir ölçüde ferah ve enerjiktir. Yalnız kapanış bölümünde, iyice yükselen ve yapışkan hale gelen tatlılık ( benzoin reçinesi ) baş ağrıtıyor. Buna rağmen nota geçişleri başarılıdır. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Bunu takiben, sahibine ve dışarıya karşı boğucu bir fark edilirliği olmaktadır. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılığı söz konusudur. Tene dengeli sıkılması tavsiye edilir. Üç- dört fıs yeter. Şekerli tatlılık, kremsi vurgular ve özellikle sondaki yapışkan tatlılık gibi doneler hesaba katıldığında, fark edilirlik ve kalıcılık yükseliyor fakat tene dengeli sıkılması da gerekiyor. Sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış mekânda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece eğlencelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder