22 Ağustos 2023 Salı

Carolina Herrera- 212 Heroes Forever Young For Women EDP / 2022

 















Carolina Herrera- ABD moda firmasıdır. Şimdi Carolina Herrera- 212 Heroes Forever Young For Women isimli parfümü incelemek istiyorum. Meyveler, çiçeksi notalar, turunçgiller, misk ve odunsu notalar barındırmakta. Tatlı, şekerli, sabunsu, pudralı, sıcak, ferah, yumuşak ve yapay esintileri var. Çiçeksi- meyveli grupta gösteriliyor.

Üstte ahududu, mandalina, ortada yasemin, portakal çiçeği ve alt notalarda sedir ağacı ve sandal ağacı aromalarına yer verilmiş.

Carolina Herrera- 212 Heroes Forever Young For Women isimli parfümün açılışında biraz şekerliliğe kaçan tatlı meyveler ve turunçgiller var. Meyveler baskındır. Ahududu, çilek, mandalina ve portakal olmalıdır. Sabunsu & pudralı tonlamalarla çiçeksi notalar orta bölümü dolduruyor. Portakal çiçeği, yasemin, sümbül ve mimoza sayılabilir. Sabunsu tarzdaki odunsu notalar ve misk aromalarıyla kapanışa varmaktayız. Sandal ağacı, misk ve sedir ağacı sıralamasıyla notaları algılıyoruz.

Carolina Herrera- 212 Heroes Forever Young For Women isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Gayet yavaş akışkanlıkla, 1 saat sonra tene yerleşmiş olacaktır. Bunu takiben, sahibine ve dışarıya karşı saldırgan fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün süren kuvvetli kalıcılığı söz konusudur. Tene dengeli sıkılmasını tavsiye ediyorum. Üç- dört fıs yeter. Baştaki şekerli tatlılık, ortalardan itibaren görülen şipre tarzında pudralı & sabunsu rayihalar ve gene orta bölüm ve kapanışa sirayet eden yapaylık dolaysıyla kalıcılık ve fark edilirlik artmış ancak parfümün tene dengeli sıkılması elzem olmuştur. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder