10 Mart 2017 Cuma

Narciso Rodriguez- Narciso Rodriguez For Him Musc Collection EDP / 2009

 















Narciso Rodriguez Narciso Rodriguez For Him Musc Collection EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com 

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Narciso Rodriguez- ABD merkezli moda şirketidir. Bugün Narciso Rodriguez-  Narciso Rodriguez For Him Musc Collection isimli parfümün tanıtımını yapacağız. Tozlu, pudralı, yağlı, koyu, sabunsu, buruk, ekşimsi, tatlımsı, kuru, yapay, sıcak, ferah ve yumuşak esintileri var. Çiçeksi notalar, lavanta, misk, deri, odunsu notalar, meşe yosunu, baharatımsı nüanslar ve amber aromları bu parfümü şekillendiriyor. Odunsu- şipre grubunda gösterilebilir.

Misk, iris ve kırmızı meyveler gibi notalar açıklanmış. Buna ilavelerimiz olacak. 

Narciso Rodriguez- Narciso Rodriguez For Him Musc Collection isimli parfümün açılışı ve devamı çiçeksi notalar ve miskten oluşuyor : Önce tozlu olmakla beraber yeşil- bitkisel çiçekler ( gül, lavanta, papatya, menekşe ) var. Bunu pudralı çiçeksi notalar ( yasemin, iris, mimoza ) takip ediyor. Pudralı misk notasından sonra yağlı çiçeklere ( hanımeli, boronya ) geçiliyor. Ardından sabunsu çiçeksi notalar ( sümbülteber, nergis, ebegümeci ) ve buna katılan sabunsu misk aromasını hissettim.

Narciso Rodriguez- Narciso Rodriguez For Him Musc Collection isimli parfümün ikinci bölümünde koku karakteri bariz şekilde değişecektir : Burada ilk algıladığımız koku grubu,  tozlu ve koyu baharatımsı nüanslar ( karanfil ? ) ve erkeksi çiçeksi notalar ( sardunya, siklamen, lavanta ) oldu. Sonrasında deri ve misk aromaları ile tozluluk ve sıcaklık artıyor. Kapanışa doğru yönelirken, gene tozlu ve kuru hissiyat içinde odunsu notalar ( vetiver, paçuli ) var. Son bölümde yeşil kokan tatlımsı meşe yosunu ve yumuşak amber bulunuyor.

Narciso Rodriguez- Narciso Rodriuez For Him Musc Collection isimli parfümde aromalar genelde katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Gayet yavaş akışkanlıkla iki saat sonra tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkili bir fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende dört gün süren çok kuvvetli ve yapışkan bir kalıcılığı olmaktadır. Tene dengeli dozaj verilmesi gereklidir. Üç- dört fıs yeter. Parfümün genelinin sıcak, pudralı, sabunsu, tozlu ve buna bağlı olarak- ister istemez yapay rayihalardan meydana gelmesi neticesinde fark edilirlik ve kalıcılık artmış ve fakat bu durum tene dengeli sıkılmasını mecburiyet haline koymuştur. Gerçekten, özellikle sabunsu ve pudralı / yağlı yapısal düzen gösteren bütün aromalarında ( çiçekler, misk, baharatımsı nüanlar ) bir biçimde yapaylık mevcuttur. Bu da parfümün kullanımını zorlaştırmaktadır. Çünkü dikkatli dozaj verilmezse, daha ilk andan itibaren baş ağrısı yapıyor. Sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece eğlencelerinde düşünülebilir. Parfümün birinci bölümü ( çiçeksi- misk yapısı ile ) klasik makyaj malzemesi, ruj, fondöten kokuları veren bayan parfümlerini andırıyor. İkinci bölümü ( baharatlı- derili- miskli- odunsu yapısı ile ) Aramis- Aramis For Men ( Classic ) isimli parfüme atıf yapıyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder