18 Haziran 2018 Pazartesi

Azzaro- Wanted Eau De Toilette / 2016



























Azzaro- Wanted Eau De Toilette parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Azzaro- Fransız moda markasıdır. Azzaro- Wanted Eau De Toilette isimli parfüm yorumlanacaktır. Turunçgiller, aromatik otlar, baharatlar ve odunsu notalar barındırıyor. Tozlu, tatlı, ekşimsi, metalik ve yumuşak rayihaları var. Odunsu- baharatlı grubunda yer almakta.

Üst- limon, zencefil, lavanta, nane,

Orta- kakule, ardıç meyvesi, elma, sardunya,

Alt- vetiver, tonka fasülyesi, amber ağacı.

Azzaro- Wanted Eau De Toilette isimli parfümü şöyle değerlendireceğiz :

Limonlu zencefil ve aromatik otlarla başlamakta. Nane, fesleğen ve lavanta gibi aromatik otlar, aynı zamanda tozlu ve metaliktir. Sonrasında meyvemsi- yumuşak baharatlar var. Tarçın- kakule birlikteliği mevcuttur. Kapanışta odunsu notalar ve yumuşak misk aromasını görmekteyiz. Çimensi vetiver ve parlak ve yapay sedir ağacı kapanışı yapıyor.

Azzaro- Wanted Eau De Toilette isimli parfümü özellikle açılışta hafif biberli baharatları kullanmış. Devamında baharatlar meyveli hale geliyor. Aromalar harman halinde, iç içe geçmiş. Dengeli tatlılık var. Son kısım hariç, uyumlu notalar verilmiş. Odunsu notalardaki yapaylık rahatsız edici değil. Hızlı akışkanlıkla tene oturuyor. Kaliteli bir kolonya kadar kalıcılık ve fark edilirlik yapıyor. Yani gün içinde tazelenebilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. Tene özgürce sıkılabilir. Nispeten ferah, yumuşak ve memnun edici harmanı var. Tene yakın durma eğilimi gösteriyor.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder