27 Haziran 2018 Çarşamba

Abercrombie & Fitch- Fierce Cologne / 2002



























Abercrombie & Fitch Fierce parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Abercrombie & Fitch, 1892 yılında kurulan ABD moda markasıdır. Konumuz Abercrombie & Fitch Fierce isimli parfümdür. Kolonya tarzındadır. Hafif, aromatik- fresh bir kokudur. Aromatik- odunsu grupta gösteriliyor. Turunçgil, aromatik otlar ve hafif baharatlar hissedilir.

Üst- turunç yaprağı, kakule, limon, portakal, köknar,

Orta- yasemin, biberiye, gül, zambak,

Alt- vetiver, misk, meşe yosunu, gül ağacı.

Abercrombie & Fitch Fierce isimli parfümün metalik, ekşi, çok tatlılık barındırmayan açılışı var. Dengeli bir tatlılık var. Metalik ve buruk turunçgilllerle açılmakta. Limon ve bergamot var. Sonra ferah aromatik otlar gelir. Biberiye ve nane seçiliyor. Ferah ve ekşimsi baharatlar da var. Kimyon olabilir. Yumuşak ve tatlı çiçeksi notalar olduğunu düşünüyoruz. Belki yasemin ve neroli var. Son kısımda odunsu bazlar ( vetiver ), vanilya ve misk bulunuyor.

Turunçgiller metalik ve yapay olmuş. Baharatlar da bile metalik hissiyat devam ediyor. Kalıcılık değerleri kolonya tarzı dikkate alınarak değerlendirilir. Yeterli kalıcılığı var. Fark edilirlik değerleri başarılı olmuş. Günlük kullanıma uyar. Gün içinde tazelenebilir. Fazla beklentiye girmeden kullanılabilir. Her mevsim ve her sosyal ortam için idealdir. Parfüm dünyasında bir yenilik getirmiyor.

Koku- 3 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder