23 Haziran 2018 Cumartesi

Alfred Dunhill- Desire For a Man EDT / 2000



























Alfred Dunhill Desire For a Man parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Alfred Dunhill- İngiliz moda markası olarak bilinmekte. Lüks mallar, deri eşya, giyim, aksesuar ve tütün ( üretimi ) gibi ürün gamları vardır.

Alfred Dunhill Desire For a Man- dengeli bir tatlılık ve uyumlu notalar veriyor. Meyveler, turunçgiller odunsu notalar ve misk aromaları koku karakterinde yer bulmuş. Odunsu- oryantal grupta gösterilmiş.

Üst- elma, portakal çiçeği, bergamot, limon,

Orta- paçuli, tik ağacı, gül,

Alt- vanilya, misk, laden otu.

Alfred Dunhill Desire For a Man, meyveli- turunçgilli açılış yapıyor. Limon, bergamot daha yoğundur. Canlı, enerjik ve biraz da ekşimsi turunçgiller var. Meyvelerden elma var. Portakal çiçeğini algılamaktayız. İyimser duygular veren pozitif bir açılış olmakta. Sonra çiçeksi notalar hissediliyor. Yasemin ve gül olabilir. Hafif baharat olabilirse, kakuleyi düşüneceğiz. Devamında misk, odunsu notalar ve yumuşak bir amber var. Böyle de kapanıyor. Tene oturunca, ahşapsı tonlar ve paçuli önemli olmakta. Bir miktar tozlu bir hava seziliyor. Sade, basit ve yalın koku karakteri herkes tarafından beğenilecektir. Sonlarda odunsu notaların marifetiyle bir sıcaklaşma görülür. Temiz ve net olmayı başaran aromalar takdir edilmekte.

Alfred Dunhill Desire For a Man- kaliteli bir kolonya gibidir. Fark edilirlik ve kalıcılık bu şekilde ele alınmalıdır. İlkbahar- yaz sezonuna uyar. Günlük kullanım ve sosyal ortam kokusudur. Tene özgürce uygulanabilir. Rahatsız etmez. Tene oturur ve sahibine dönük fark edilirlik yapar.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder