21 Haziran 2018 Perşembe

Avon- Full Speed EDT


























Avon Full Speed parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Avon- ABD kozmetik markasıdır. Avon Full Speed isimli parfümle ilgili kısa bir yorum yapacağım...

Çam kokuları, narenciye ve odunsu notalar, Avon Full Speed parfümünü özetliyor. Ferah, sucul, yumuşak, tatlı aromalar var. Narenciye- aromatik grupta gösterilmekte. Genelde dengeli bir tatlılık ve uyumlu notalar, canlı ve enerjik bir yapı görülür. Kalıcılık ve fark edilirlik, kaliteli bir kolonya kadardır.

Üstte limon / turunçgiller, ardıç meyveleri, yeşil yapraklar, ortada kakule, selvi bitkisi, alt notada sandal ağacı, sedir ağacı, misk yer almakta.

Avon Full Speed, sentetik yeşil kokan turunçgiller ve hafif çam esintileri eşliğinde açılış yapmakta.

Aromatik otlar ( kişniş, adaçayı ? ), limon- bergamot ile devam etmekte.

Yumuşak misk ve hafif odunsu notalarla ( sedir ağacı- vetiver ? ) kapanmakta.

Turunçgiller her zaman kendini belli ediyor. Tatlımsı turunçgiller, sonlarda bir miktar ekşi hale geliyor. Diğer notalar ise yardımcı eleman oluyor. Sonlarda odunsu notaların ağırlığı artarken, turunçgiller de bir yerlerden algılanmaya devam ediyor.

Avon Full Speed, günlük kullanım ve sosyal ortam kokusudur. Özgürce kullanılabilir. Her mevsime uyar. Parfüm dünyasında bir yenilik getirmez. Aromaları olumlu ve iyimser bir duygu durumuna geçmenizi sağlar.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder