7 Aralık 2013 Cumartesi

Hugo Boss- Orange Man EDT / 2011



























Hugo Boss- Alman moda markasıdır. 1924 yılında kuruldu. Hugo ve Boss konseptiyle üretim yapıyor. Proctor & Gamble işbirliğiyle parfüm çıkarıyor. İlk parfümü 1985 çıkışlıdır.

Bugün, Hugo Boss- Orange Man isimli parfümü değerlendireceğiz. Tatlı, yumuşak, sıcak ve ferah aromaları var. Meyve, tütsü, baharat, vanilya ve odunsu notalar gibi koku nüansları veriyor. Odunsu- baharatlı grupta gösteriliyor.

Üst notalarda kişniş, elma, ortada tütsü, sichuan biberi, altta ise vanilya ve odunsu notalar açıklanmış.

Hugo Boss- Orange Man- tatlımsı ve ferah elma notasıyla açılıyor. Devamında elmalı- meyvemsi yumuşak tütsüler hissediliyor. Orta bölümde keskin biberli baharatlar var. Kırmızı biber olabilir. Ancak elma vurgusu, baharatların üzerinde hissediliyor. Tene yerleşme döneminde elmalı tütsü ve tütsülü biberler ana koku formu olarak iyice belirginleşecektir. Yumuşak vanilya ve genelde ahşapsı tonlamalarla sona geliniyor.

Hugo Boss- Orange Man- meyvemsi tütsü, meyvemsi baharat ve tütsülü baharat gibi çeşitli koku harmanlarından oluşuyor. Bunlar iç içe geçmiş biçimde algılanıyor. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalır. Kalıcılık ve fark edilirlik, kaliteli kolonya performansı kadardır. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz sezonu için idealidir. Ahşap, baharat ve tütsü vurguları parfümde sıcaklığı arttırmaktadır.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder