24 Haziran 2019 Pazartesi

Costume National- Scent Intense EDP / 2002

 














Costume National Scent Intense EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Costume National- İtalyan moda firmasıdır. Şimdi Costume National- Scent Intense isimli bayan parfümünü değerlendireceğim. Tatlı, pudralı, sıcak, yumuşak, ferah ve yumuşak esintileri var. Amber teması, çiçeksi notalar, meyveler, aromatik otlar, baharatlar, deri ve odunsu notalar barındırıyor. Oryantal- odunsu grupta gösterilebilir.

Üst- yeşil çay, tarçın, elma, bergamot,

Orta- ebegümeci, yasemin, davana ( tavşanayağı ).

Alt- kristal amber, amber, sandal ağacı, paçuli, deri, buhur.

Costume National- Scent Intense isimli parfümün başlangıcında kiraz- vişne temelli tatlı ama yapay kırmızı meyveler var. Bunu yeşil ve ferah kokan aromatik otlar ( yeşil çay, mate yaprağı ) ve tatlı baharatlar ( tarçın, kakule ) takip etmektedir. Orta bölümde önce odunsu amber vurgularını göreceğiz. Tatlı & pudralı sandal ağacı ve amber olabilir. Bunun yanı sıra pudramsı ve yapay deri nokta vuruşunu hissediyoruz. Sonrasında pudralı çiçeksi notalar ( yasemin, ebegümeci, iris, manolya ) ve yeşil notalar ( yeşil çay ) geliyor. Kapanışı yapay tatlılıktaki amber teması yapıyor.

Costume National- Scent Intense isimli parfümde, tatlı baharatlar erkeksi, pudralı çiçekler ise kadınsı tarzdadır. Sıcaklık genele yayılmıştır. Baharatlar ve çiçeksi notalar yeşil / bitkisel rayihalarla ( yeşil çay, mate yaprağı ) yumuşatılmış ve daha doğal ve pürüzsüz hale getirilmiştir. Aromalar genelde katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Gayet hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Aslında çok kısa süre, dışarıya doğru esecekmiş gibi gözükse de fark edilirliği tene yakın durmasıyla belirleniyor. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu tatminkâr kalıcılığı var. Tene dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yeter. Meyveler, çiçeksi notalar, deri ve amber vurgusundaki yapaylık, çiçeksi notalardaki pudramsılık ve genele yayılmış sıcaklık gibi etkenlerle kalıcılık artmış fakat bu durum tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam vakti kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde sizi memnun edecektir. 

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder