27 Haziran 2019 Perşembe

Davidoff- Cool Water Woman EDT / 1996



























Davidoff Cool Water Woman parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Davidoff- İsviçre kökenli aksesuar markasıdır. Yazı takımı, gözlük, saat, konyak, deri eşyalar ve kozmetik gibi ürün gamları vardır.

Davidoff- Cool Water ( soğuk su ) Woman isimli parfümü incelemekteyiz. Yumuşak, tatlı, şekerli, sucul ve sabunsu kokular yaymakta. Meyvemsi, çiçeksi, vanilyalı ve miskli bir koku formu bulunuyor. Çiçeksi- akuatik grupta gösteriliyor.

Üst- ananas, ayva, kuş üzümü, zambak, kavun, limon, lotus, ozonlu notalar,

Orta- bal, alıç, yasemin, nilüfer, vadi zambağı, lotus, gül,

Alt- böğürtlen, menekşe kökü, sandal ağacı, misk, ahududu, vanilya, şeftali, vetiver.

Davidoff- Cool Water Woman- ozonlu- tatlı meyvelerle başlıyor. Ananas, kavun ve kuş üzümü olabilir. Hatta kavun- ananas baskın çizgisinde buruk hissiyat daha etkilidir. Sonra çiçeksi notalar harmanı geliyor. Karakteri yeşil / bitkisel ve suculdur. Yasemin, lotus, leylak ve gardenya olarak tahmin ediyoruz. Çiçeksi notalar tene oturma döneminde hafif banyo sabunu efekti ( menekşe, zambak ) de veriyor. Biraz şekerli tonlara sahip vanilya ve misk ile kapanış oluyor.

Davidoff- Cool Water Woman- açılıştaki meyvelerden sonra, ara nüanslarda tuzlu deniz suyu aromaları vermekte. Son kısım hariç, dengeli tatlılık var. Diğer notalar uyumlu olmuş. Meyvemsi, çiçeksi ve vanilyalı katmanlar sırasıyla tene oturuyor. Yavaş akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz sezonu için idealdir. Kalıcılık ve fark edilirlik performansı kaliteli kolonya ölçüsündedir. Tene özgürce sıkılabilir. Gün içinde tazelenebilir.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder