21 Haziran 2019 Cuma

Jil Sander- Sun Woman EDT / 1989

 















Jil Sander Sun Woman parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Jil Sander- Alman moda markasıdır. Bugün Jil Snder Sun ( Güneş ) Woman isimli parfümü tanıtacağız. Turunçgiller, çiçeksi notalar, vanilya, baharatlar, misk, odunsu notalar ve tonka fasülyesi barındırıyor. Tatlı, kremsi, şekerli, sabunsu, pudralı, plastik, yapay, sıcak, yoğun ve ferah esintileri var. Oryantal- çiçeksi grubunda gösterilmiş. 

Üst- meyveli notalar, portakal çiçeği, gül ağacı, Çin tarçını, limon, bergamot,

Orta- ylang ylang, kediotu, karanfil, iris kökü, gül, vadi zambağı,

Alt- benzoin, vanilya, amber, tonka fasülyesi, sedir ağacı, sandal ağacı, sığla yağı, misk, paçuli, tütün yaprağı.

Jil Sander- Sun Woman isimli parfümün başlangıcında kremsi ve şekerli turunçgiller var. Bergamot ve portakal olabilir. Devamında yüksek şekerlilik barındıran çiçeksi notalara yer verilmiş. Klasik neroli, zambak ve karanfil gibi tahminler yapacağım. Çünkü bu çiçeklerin kokusunu biliyorum. Bu çiçekler kısa sürede kremsi & sabunsu hale geliyor. Kremsi- sütlü hindistancevizli vanilya bunlara ekleniyor. Orta katmanı tamamen dolduran çiçeksi notaların bir diğer koku formu da plastik / yapay pudralı ve sarı çiçeklerdir. Ylang ylang ve kediotu olabilir. Sonlara gelinirken tatlı ve kremsi vanilya- misk, sandal ağacı baskınlığında şekerli odunsu notalar ve pudralı tonka fasülyesi hissedilecektir.


Jil Sander- Sun Woman isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yapışıp yakın kalırken, aynı zamanda sahibine ve dışarıya dönük kuvvetli fark edilirliği var. Yüksek dozdaki tatlı, şekerli, kremsi, pudralı, sabunsu ve plastik / ve tende yer değiştirip duran aromaları dolayısı ile tene dengeli sıkılması gereklidir. Üç- dört fıs yeter. Yoğun ve boğucu yapısı baş ağrısına sebep olabilir. Sadece sonbahar- kış sezonu, soğuk ve serin havalar ve akşam saatlerinde kullanılmalı ve hiç riske girilmemelidir. Parfümün tek ferah ve yumuşak tarafı hindistancevizli vanilya aromasıdır. Çabuk terleyen yağlı tende çiçeksi notalar, sandal ağacı ve tonka fasülyesi marifetiyle üç gün boyunca etkili kalıcılığı var. Dış mekân davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder