30 Haziran 2019 Pazar

Diesel- Loverdose L' Eau de Toilette / 2012

















Diesel- Loverdose parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Diesel- İtalyan moda markasıdır. Diesel- Loverdose L' Eau de Toilette ( Aşırı doz ) isimli bayan parfümünü inceliyoruz. Tatlı- şekerli, kremsi ve yumuşak rayihalar baskındır. Beyaz çiçekler, kırmızı meyveler ve vanilya aromaları önemlidir. Çiçeksi- meyveli grupta bulunuyor.

EDP ve EDT versiyonları için aynı notalar gösteriliyor=

Üst- mandalina, yıldız anason,

Orta- yasemin, gardenya, meyan kökü,

Alt- amber, vanilya, odunsu notalar.

Diesel- Loverdose L' Eau de Toilette isimli parfüm tatlı kırmızı meyve baskınlığında başlıyor. Kuş üzümü ve ahududu olabilir. Bunu metalik ve tatlımsı anason desteklemekte. Sonra yasemin, frezya ve lotus gibi, kremsi, yumuşak beyaz çiçekler geliyor. Son kısımda tatlılık artıyor ve şekerli hale geliyor. Vanilya ve misk baskındır. Bir miktar yapay ve parlak odunsu notalar ( sedir ağacı ? ) ile kapanış olmakta.

Diesel- Loverdose L' Eau de Toilette isimli parfüm baştan sona tatlılık veriyor. Açılış enerjik, pozitif ve modern olmuş. Orta katmanda beyaz çiçekler tatlılıktan ziyade, yumuşak ve sucul etkilerle belirleniyor. Sonda ise yüksek bir tatlılık iyi olmamış. Odunsu notalar geride kalıyor ve kendini çok hissettiremiyor.

Kaliteli bir kolonya havasındadır. Kalıcılık ve fark edilirlik buna göre düşünülsün. İlk andaki yoğun fark edilirlik, sonradan tene oturmayla sakinleşiyor. Akışkanlık hızlıdır ve tene çabuk oturur. Gün içinde tazelenir. Sabahleyin dozajı ayarlanmalıdır. Çünkü, sonlarda gayet şekerli yapısı vardır. Bunun dışındaki zamanlarda tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine uyar. Aromalar katman halindedir, sırası geldikçe hissedilmektedir. Şekerli vanilya haricinde aksayan tarafı yok gibidir.

Koku- 4 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder