15 Haziran 2019 Cumartesi

Bvlgari- Omnia Crystalline EDT / 2005


























Bvlgari Omnia Crystalline parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Bvlgari- İtalyan takı ve mücevher markasıdır. Bvlgari- Omnia Crystalline isimli parfümle ilgili yorum yapacağız. Yeşil bitkiler, aromatik otlar, ozon notaları, çiçekler ve öd ağacı vurguları önemlidir. Tatlı, tozlu, sucul, yumuşak ve soğuk esintileri var. Çiçeksi- akuatik kategorisinde gösteriliyor.

Üst- bambu, armut,

Orta- lotus, Çin tarçını, çay,

Alt- misk, meşe yosunu, öd ağacı.

Bvlgari- Omnia Crystalline- soğuk / serin, tatlı ve temiz bir açılış yapıyor. Yeşil bitkiler, aromatik otlar, tatlı meyveler ve ozonsu notalar başlangıçta harman halinde ve tek parçadır. Bambu, palmiye, yeşil çay, armut ve kavun gibi aromaları tahmin ettim. Sonra kokusu çok değişmiyor. Sucul bitkiler, sucul beyaz çiçekler ve yağmurda ıslanmış kır çiçekleri gibi ferah, enerjik ve olumlu duygular veren aromalar hissediliyor. Terapi etkisi yapıyor. Lotus, leylak ve yasemin gibi beyaz ve kremsi çiçekler ağırlıktadır. Son bölümde tozlu ve tatlımsı notalar bulunuyor. Misk, vanilya ve öd ağacı olduğu düşünülüyor.

Bvlgari- Omnia Crystalline- günlük kullanıma ve sosyal ortamlara uyar. Tene özgürce sıkılabilir. İlkbahar- yaz kokusudur. Kalıcılık ve fark edilirlik kaliteli bir kolonya kadardır. Gün içinde tazelenebilir. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar verir. Akışkanlık hızlıdır ve tene çabuk yerleşir. Aromalar iç içe geçmiş biçimdedir.

Koku- 5 Kalıcılık- 2

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder