5 Mart 2024 Salı

Mont Blanc- Signature Absolue Eau De Parfum / 2023

 















Mont Blanc- teknoloji ve kırtasiye alanlarında faaliyet gösteren Alman markasıdır. Şimdi Mont Blanc- Signature Absolue Eau De Parfum isimli bayan parfümünü inceleme konusu seçtim. Tatlı, kremsi, şekerli, pudramsı, sıcak, yumuşak, ferah ve yapay esintileri var. Çiçeksi notalar, meyveler, vanilya, turunçgiller, baharatlar, amber ve tonka fasülyesi aromaları bu parfümü şekillendirmektedir. Oryantal- çiçeksi grupta gösterilebilir.

Üst- armut, mandalina, pembe biber,

Orta- ylang ylang, frangipani, sümbülteber,

Alt- tonka fasülyesi, sedir ağacı.

Mont Blanc- Signature Absolue Eau De Parfum isimli parfümün açılışı şekerli & kremsi vurgularla olmuştur. Meyveler, turunçgiller ve baharatlar var. Armut, mandalina, limon, portakal ve pembe biber hissediliyor. Baharatlar daha ziyade ara geçiş nüansıdır. Önce şekerli ve kremsi ve sonradan pudramsı tonlamalar yapacak olan çiçeksi notalar, orta katmanı tamamen dolduruyor. Frangipani, yasemin, ylang ylang, sümbülteber, manolya ve iris gibi zengin ve sofistike bir karışım görüyoruz. Sarı çiçek ve tropikal çiçek tandansları mevcuttur. Gene şekerli yapıdaki tonka fasülyesi, vanilya ve amber notalarıyla kapanışa yöneliyoruz. 

Mont Blanc- Signature Absolue Eau De Parfum isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşmesini takiben, sahibine dışarıya karşı saldırgan ve boğucu fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılığı söz konusudur. Tene dengeli dozaj verilmesi tavsiyesini yapacağım. Üç- dört fıs yeter. Parfümün geneline egemen olan şekerli ve kremsi rayihalar, orta bölümdeki bariz pudramsılık ve son bölümde artan yapaylık nedeniyle / vesilesiyle fark edilirlik ve kalıcılık performansı yükselmiş ve fakat bu durum tene dengeli sıkılmasını lüzumlu hale getirmiştir. Ayrıca sıcaklık da genele yayılmıştır. Sonbahar- kış mevsimi, serin / soğuk havalar ve akşam saatleri için idealdir. Dış ortamda düzenlenen kokteyl ve davetler ile gece gezmelerinde sizi memnun edecektir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder