1 Ekim 2024 Salı

Amouage- Love Delight Woman EDP / 2024

 














Amouage- Umman kraliyet ailesinin sahibi olduğu Arap niş parfüm şirketidir. Bugün Amouage- Love Delight Woman isimli parfüm hakkında konuşacağım. Tatlı, şekerli, kremsi, pudralı, şuruplu, yapay, sıcak, ferah ve yumuşak yapıdadır. Turunçgiller, baharatlar, çiçeksi notalar, içkimsi notalar, vanilya, amber ve gurme notalar barındırmaktadır. Çiçeksi- meyveli / gurme kategorisinde gösterilmiş.

Üst- zencefil, mandalina, tarçın, gül suyu,

Orta- kediotu, yasemin, gül,

Alt- vanilya, kakao, rom, cypriol yağı.

Amouage- Love Delight Woman isimli parfümün açılışı ve orta katmanı tatlı, şekerli ve şuruplu tarzda baharatlar, çiçeksi notalar ve turunçgillerden oluşmaktadır. Tarçın, zencefil, gül teması, mandalina ve portakal sayılabilir. Bunu şekerli ve pudralı yapıda çiçeksi notalar, gurme notalar, vanilya ve içkimsi notalar takip ediyor. Yasemin, kediotu, manolya, kakao, vanilya ve rom burada yer alıyor. Son fazda da parfüm tene iyice yerleşince, kakao, vanilya, rom ve amber vurguları gayet yüksek düzeyde şekerli & kremsi hissiyat vermektedir. 

Amouage- Love Delight Woman isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Yavaş bir akışkanlıkla, 1 saat sonra tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkili etkili fark edilirliği mevcuttur. Çabuk terleyen yağlı tende üç gün boyunca kuvvetli kalıcılık performansına sahiptir. Tene dengeli dozaj verilmesi şarttır. Üç- dört fıs yeter. EDP konsantrasyonunda olması, genele yayılan sıcaklık, bütün koku bileşenlerinin güçlü olması ve şekerli tatlılık, pudralılık ve yapaylık gibi özellikleri dikkate alındığında, kalıcılık ve fark edilirlik değerlerinin yükseldiğini ve bu durumun tene dengeli sıkılmasını zorunlu hale getirdiğini takdir edebiliyoruz. Sonbahar- kış sezonu, soğuk / serin havalar ve akşam saatleri için idealdir. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5 

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder