1 Nisan 2024 Pazartesi

Narciso Rodriguez- Narciso Rodriguez For Him Veitver Musc EDT / 2024

 















Narciso Rodriguez- ABD kökenli moda markasıdır. Bugün Narciso Rodriguez- For Him Vetiver Musc isimli parfümü incelemek istiyorum. Odunsu notalar, aromatik otlar, misk, lavanta ve baharatlar bu parfümü şekillendiriyor. Tatlı, kremsi, ferah, yumuşak, metalik, sucul, sıcak. serin ve yapay rayihaları var. Aromatik- odunsu grupta gösterilebilir.

Üst- selvi bitkisi, kakule, muskat,

Orta- misk, sardunya, lavanta, kırmızı algler, buhur,

Alt- vetiver, paçuli, sedir ağacı.

Narciso Rodriguez- For Him Vetiver Musc isimli parfümün başlangıcında yeşil ve ferah kokan sucul aromatik otlar ( selvi bitkisi, kişniş ) ve lavanta var. Daha sonra aromatik ve yumuşak baharatlara geçilmektedir. Kremsi tatlılıkta ve sıcak kakule, muskat ve sardunyayı hissediyoruz. Buna gene kremsi misk katılıyor. Son bölümdeki odunsu notalar ( vetiver, sedir ağacı, paçuli ) metalik ve yapaydır.

Narciso Rodriguez- For Him Vetiver Musc isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duracaktır. Fark edilirliği de tene yakın kalmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende günün büyük bölümünde tatminkâr kalıcılığı var. Tene özgürce sıkılabilir. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyar. Odunsu notalardaki yapaylık bilinçli bir tercih olmalıdır. Zaten rahatsız edici bir tarafı yok. Bununla birlikte dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder