15 Ocak 2024 Pazartesi

Giorgio Armani- My Way Parfum / 2023

 















Giorgio Armani- İtalyan moda firmasıdır. Şimdi Giorgio Armani- My Way Parfum isimli bayan parfümünü değerlendirmekteyiz. Kremsi, tatlı, sıcak, yumuşak ve ferah esintileri var. Turunçgiller, çiçeksi notalar, misk, vanilya, odunsu notalar, amber ve tütsü içeriklerine sahiptir. Çiçeksi- odunsu / misk kategorisinde gösterilmiştir. 

Üst- portakal çiçeği, acı portakal, bergamot,

Orta- solgun iris, sümbülteber, ambrette ( misk ebegümeci ),

Alt- beyaz misk, vanilya, sedir ağacı.

Giorgio Armani- My Way Parfum isimli parfümün bütün koku grupları kremsi tatlılıkta, sıcak, yumuşak ve ferahtır. Turunçgiller ( bergamot, portakal, mandalina ), çiçeksi notalar ( portakal çiçeği, osmanthus, iris, sümbülteber, yasemin ), misk, vanilya, sandal ağacı merkezli odunsu notalar, amber ve tütsü notaları birbirini takip eder. 

Giorgio Armani- My Way Parfum isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Ardından sahibine ve dışarıya karşı yoğun ve etkili fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende de iki gün boyunca kuvvetli kalıcılık performansı söz konusudur. Tene özgürce dozaj verilebilir. Genele yayılmış ama rahatsız etmeyen kremsi ve sıcak vurguları, çiçeksi notalardan tütsüye kadar olan güçlü koku grupları ve yapaylık barındırmaması sayesinde fark edilirlik ve kalıcılık artmış ve tene özgürce sıkılabilmesi mümkün olmuştur. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uygundur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerinde sizi memnun edecektir. 

Koku- 5 Kalıcılık- 5


Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder