1 Aralık 2017 Cuma

Yves Rocher- Comme une Evidence Homme EDT / 2008

 















Yves Rocher Comme une Evidence Homme parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Yves Rocher- Fransız kozmetik ve parfüm markasıdır. Şimdi Yves Rocher- Comme une Evidence Homme isimli parfümü tanıtıyorum. Aromatik otlar, baharatlar, turunçgiller, vanilya, odunsu notalar ve çiçeksi notalar bu parfümü şekillendirmiştir. Tatlı, yapay, kremsi, ferah, sabunsu, yumuşak, sıcak, buruk ve serin esintiler sunmaktadır. Odunsu- baharatlı grupta gösteriliyor.

Üst- selvi bitkisi, bergamot, mandalina,

Orta- sedir ağacı, gayakum ağacı, paçuli,

Alt- gül, karabiber, muskat, kakule.

Yves Rocher- Comme une Evidence Homme isimli parfümün başlangıcını yapan aromatik otlar ve turunçgiller yeşil- bitkisel tarzda ve buruk kokmaktadır. Selvi bitkisi, mate yaprağı, bergamot ve mandalina mevcuttur. Kremsi ve sıcak kakule- karabiber gibi baharatlar ise, orta bölüme geçişi sağlıyor. Gene kremsi ancak yapay özellikler gösteren odunsu notalar ( sedir ağacı, paçuli ) ve vanilya aromalarıyla sona gelinecektir. Bu arada parfüm tene oturduktan sonra gül ve leylak gibi sabunsu çiçeksi notaları da algılayacağız. 

Yves Rocher- Comme une Evidence Homme isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girmektedir. Esasında hızlı bir akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Fark edilirliği tene yakın durmasıyla ilişkilidir. Çabuk terleyen yağlı tende de gün boyu tatminkâr kalıcılık performansına sahiptir. Tene özgürce sıkılabilir. Baharatlar, odunsu notalar ve vanilya aromalarının güçlü olması ve kremsi, sabunsu ve yapay rayihalarının rahatsız etmemesi gibi avantajlar sayesinde kalıcılık beklenenden daha fazla artmış ve tene özgürce sıkılabilmesi mümkün olmuştur. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uyacaktır.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder