16 Aralık 2017 Cumartesi

Honour 79 Handmade - No. 2


























HONOUR 79 HANDMADE - NO. 2 parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Honour 79- kendi üretimimiz olan butik parfüm markamızdır. Honour 79- No. 2- ismini verdiğimiz parfümü değerlendirmek niyetindeyiz.

Honour 79- No. 2 isimli parfümün baskın notaları erkeksi- baharatlı çiçekler, yeşil paçuli, yumuşak deri ve abanoz ağacı / ahşabıdır. İlk önce baharatlı safran, yeşil- bitkisel menekşe gibi çiçeksi aromaların tenimize yapıştığını belirtmeliyiz. Sonrasında gene yeşil ve ferah tarzda paçuli ve kuru abanoz ahşabı gibi odunsu notalar devreye girecektir. Yumuşak ve tatlımsı deri aroması ile kapanış yapılacaktır.

Honour 79- No. 2- günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve her mevsime uygundur. Tene özgürce sıkılabilir. Yavaş akışkanlıkla tene yakın duruyor. Aromalar kaman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu güçlü bir kalıcılık performansı gösteriyor. Fark edilirliği ilk sıkışta yüksektir. Sonra tensel koku formuna geçer.

Koku- 4 Kalıcılık- 5


* Açıklama : Honour 79 parfümlerinde kalıcılık sağlamak için delux / yoğun esans kullanılmaktadır.

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Kullanıcı Yorumları :

2 nolu kokunuzu nispeten beğenenler oldu 

Selman B.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder