28 Kasım 2017 Salı

Guerlain- L' Homme Ideal Eau De Toilette / 2014


























Guerlain L'Homme Ideal Eau De Toilette parfümünü bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Guerlain- Fransız parfüm firmasıdır. Bugün Guerlain- L' Homme Ideal Eau De Toilette isimli parfümü konu seçtik. Turunçgiller, tonka fasülyesi ve odunsu notalar parfümü biçimlendiriyor. Tatlı- şekerli rayihalar yoğun olduğundan, dengeli sıkılmalıdır. Yumuşak esintiler de var. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor.

Guerlain- L' Homme Ideal Eau De Toilette isimli parfüm, tonka fasülyesi ve deri temalarının baskın olduğu bir kokudur. Sade, basit ve düz çizgide giden bir nota zinciri vardır. Ne var ki, yapay ve şekerli tonlamalar genel koku formunda arızalara neden olmuş.

Üst- turunçgiller, biberiye, portakal çiçeği, portakal,

Orta- badem, tonka fasülyesi,

Alt- deri, sedir ağacı, vetiver.

Guerlain- L' Homme Ideal Eau De Toilette isimli parfümün açılışında portakallı turunçgiller, sonra şekerli ve yapay bir tatlılık içinde tonka fasülyesi, vanilya ve badem aromaları hissediliyor. Orta bölümde tonka fasülyesi baskındır. Son kısımda tozlu deri ve sedir ağacı merkezli yapay odunsu notalar var. Tenden böylece ayrılıyor. Deri notasından ötürü kapanışta sıcaklık artıyor.

Guerlain- L' Homme Ideal Eau De Toilette isimli parfüm sonbahar- kış, akşam ve soğuk havalar için idealdir. Kapalı alanlarda ve sabahleyin kullanılmaz. Açık hava- dışarıda yapılan parti, kokteyl ve gece gezmelerinde kullanacaksınız. Akışkanlık yavaştır ve tene iki saat sonra yerleşir. Ondan sonra tene yakın durur. Aromalar katman halinde olup, sırası geldikçe algılanır. Fark edilirlik ilk anda yoğundur, sonra normale dönüyor. Kalıcılık ise, kolonya performansından bir miktar fazladır. Öğleden sonra- akşam arasında tazeleyebilirsiniz.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. http://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder