13 Ağustos 2020 Perşembe

Xerjoff- Vintage Casamorati Fiore D' Ulivo EDP / 2009




Xerjoff Vintage Casamorati Fiore D' Ulivo EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kailtede % 40 yoğun esanslıdır. 

Xerjoff- İtalyan niş parfüm firmasıdır. Bugün Xerjoff- Vintage Casamorati Fiore D' Ulivo isimli bayan parfümünü yorumlayacağım. Turunçgiller, çiçeksi notalar, vanilya ve amber vurgularıyla biçimleniyor. Tatlı, kremsi, şekerli, yumuşak ve ferah esintileri var. Turnçgil- aromatik grupta gösterilmektedir.

Üst- lotus, limon, ambrette / misk ebegümeci, fesleğen,

Orta- yasemin, manolya, zeytin çiçeği,

Alt- misk, amber, benzoin.

Xerjoff- Vintage Casamorati Fiore D' Ulivo- tatlı ve enerjik turunçgiller ( limon, mandalina ) ile açılıyor. Bunu yeşil kokan sucul çiçeksi notalar takip ediyor. Siklamen, lotus, portakal çiçeği hissediliyor. Orta bölümde çiçekler kremsi hale gelecektir. Yasemin ve frezya olabilir. Tatlı amber ve şekerli vanilya kapanışı yapmıştır.

Xerjoff- Vintage Casamorati Fiore D' Ulivo isimli parfüm, ferah turunçgiller ve çiçeksi notaların baskın olduğu bir yapı gösteriyor. Böylece günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve kremsi yapısından ( yasemin, vanilya vs. )  dolayı da her mevisime uyacaktır. Fark edilirliği tene yakın durmasyla belirleniyor. Gün içinde tazeleme ile kalıcılığı arttırılabilir. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Tene özgürce sıkılabilir. Sondaki şekerli yapı rahatsız etmiyor. Baştan sona etkili bir tatlılık varsa da, nota geçişleri başarılı olmuş. Tende en son, vanilyalı beyaz çiçekler ( kremsi yasemin ) harmanı ile tutunacaktır.

Koku- 4 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder