4 Ağustos 2020 Salı

Xerjoff- More Than Words EDP / 2012



























Xerjoff More Than Words EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Xerjoff- İtalyan niş parfüm şirketidir. Bugün Xerjoff- More Than Words isimli parfümü değerlendireceğiz. Sıcak, kuru, tatlı, yumuşak, tozlu, yağlı ve yapay esintiler veriyor. Öd ağacı, tütsü, odunsu notalar, meyveler, tütün, deri, baharatlar ve reçinelerle biçimleniyor. Oryantal- odunsu grubunda gösterilmekte.

Notaları buhur, laden otu, amberis, meyveli notalar, odunsu notalar, oryantal notalar, agar / öd ağacı ve çiçeksi notalar olarak açıklanmış.

Xerjoff- More Than Words- tatlımsı ve ferah gül notasıyla başlıyor. Bunu laden reçinesi, ambergis ve dumanlı tütsülerin eşlik ettiği gayet sıcak, tozlu ve koyu bir koku formu takip etmekte. Orta bölümde sıcaklığı yüksek odunsu notalar ( vetiver ), tatlı tütün ve gene tütsü var. Devamında gelen tatlı- biberli baharatlar ( tarçın, pembe biber ) bu bölümün diğer katmanını oluşturuyor. Bu baharatları geri planda erik- vişne benzeri tatlı meyveler destekliyor ama pek etkili değil. Son bölümde, baharatlarla koşut olarak tatlı deri notası var. Kuru ve yapay verilmiş öd ağacı ve gene kuru vetiver vurgusuyla kapanışa geliniyor.

Xerjoff- More Than Words isimli parfümde genel olarak şu koku katmanlarını görmekteyiz :

* Tatlımsı gül,

* Tütsülü- amberli sıcak odunsu notalar,

* Tatlı tütün- baharatlar- deri,

* Kuru öd ağacı- vetiver.

Bu aromalar kendi içinde harmanlamıştır ama tene yerleşmesi katmanlar halinde sırasıyla olmaktadır. Gayet yavaş akışkanlıkla iki saat içinde karakterini buluyor. Yapay öd ağacı hariç, diğer notalar uyumlu ve dengelidir. Ayrıca dengeli tatlılık da takdir ediliyor.

Xerjoff- More Than Words- tütün, deri, reçine ve öd ağacı gibi bünyeyi zorlayabilecek vurguları nedeniyle dengeli sıkılmalıdır. Daha ziyade sonbahar- kış, akşam ve soğuk hava kokusudur. Dış ortam davet ve kokteylleri ile gece gezmelerine uyacaktır. Fark edilirliği dışarıya karşı güçlü ve yoğundur. Çabuk terleyen yağlı tende, iki gün boyunca etkili kalıcılığa sahiptir.

Koku- 4 Kalıcılık- 5



Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder