25 Mart 2017 Cumartesi

Nasomatto- Baraonda Extrait Parfum / 2016

 















Nasomatto Baraonda Extrait Parfum parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Nasomatto- Hollanda merkezli niş parfüm markasıdır. Bugün Nsomatto- Baraonda isimli parfümü değerlendiriyoruz. Çiçeksi notalar, amber, içkimsi notalar, baharatlar, ambroksan, gurme notalar, odunsu notalar ve misk içeriklidir. Tatlı, şekerli, köpüklü, sıcak, ferah, yumuşak ve yapay esintileri var. Oryantal grupta gösterilebilir.

Notaları viski, odunsu notalar, ambrette ( misk ebegümeci ), gül, ambroksan ve misk olarak açıklanmaktadır.

Nasomatto- Baraonda isimli parfümün açılışını köpüklü içkimsi notalar ( viski ) yapmıştır. Bundan sonraki bütün aromalar şekerli tatlılıkta kokacaktır. İçkimsi notalar, gurme notalar, baharatlar, çiçeksi notalar, amber, ambroksan ve misk biçiminde sıralanan bu koku grupları şöyle özetlenebilir : Viskili- ballı tarçın, gül, ebegümeci, yasemin, safran, amber, ambroksan ve misk görmekteyiz. Kapanışta da yapaylıktan başka hiçbir özelliği olmayan odunsu notalar ( sedir ağacı ), uzun süre tende kuruyacaktır.

Nasomatto- Baraonda isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Viskili- ballı tatlı tarçın- gül- amber- misk ekseni tende her zaman etkili olacaktır. Hızlı akışkanlıkla tene yerleşiyor. Devamında sahibine ve dışarıya karşı yoğun etkili fark edilirliği var. Çabuk terleyen yağlı tende dört gün boyunca kuvvetli kalıcılığı söz konusudur. Tene dengeli dozaj verilmesini tavsiye ederim. Üç- dört fıs yeter. Parfümün genelinin şekerli tatlılık veren koku gruplarından oluşması, her katmanda hissedilen bariz yapaylık ve viskili- baharatlı- amberli yapısal düzen gibi etkenlerle fark edilirlik ve kalıcılık yükselmiş ancak bu durum tene dengeli sıkılmasını gerektirmiştir. İdeal sonbahar- kış, soğuk hava ve akşam kokusudur. Dış mekânda düzenlenen davet ve kokteyller ile gece gezmelerinde düşünülebilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder