28 Mart 2017 Salı

Clive Christian- X For Men EDP / 2001


























Clive Christian X For Men EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Deluxe kalitede % 40 yoğun esanslıdır. 

Güncel yorum...

Clive Christian- İngiliz niş parfüm markasıdır. Kraliyet ailesinin resmî tedarikçisidir. Bugün Clive Christian- X For Men isimli parfümü konuşacağız. Tatlı, sıcak, kremsi, tozlu, keskin, yoğun, yumuşak ve yapay esintileri var. Baharatlar, odunsu notalar, amber, reçineler ve yosunlu bitkiler koku gidişatında söz sahibidir. Oryantal- fujer grubunda gösteriliyor.

Üst- bergamot, ravent ( kuzukulağıgillerden otsu bitki ), ananas,

Orta- yasemin, acı kırmızı biber, iris çiçeği,

Alt- amber, sytrax, laden otu, vetiver, sedir ağacı, meşe yosunu, tarçın, vanilya.

Clive Christian- X For Men- keskin tatlımsı- biberli baharatlarla açılıyor. Tarçın, kırmızı biber ve kakule algılanıyor. Tatlılık genele nüfuz etmiş. Hızlı akışkanlıkla tene yapışıyor ve yakın kalıyor. Bu arada baharatlar biraz daha meyvemsi ve aromatik hale geliyor. Devamında orta bölümde odunsu notalar ( ağaç reçineleri- laden otu ), reçineli tatlı amber ve yeşil kokan yosunlu bitkiler ( meşe yosunu ) var. Orta bölüm, tende uzun süre hakim oluyor ve kapanışa bu şekilde geliniyor.

Clive Christian- X For Men isimli parfümde koku katmanları baharatlı notalar ve reçineli notalar olmak üzere sırasıyla tene yerleşmekte. Çok yoğun sıcaklık, yapaylık ve özellikle sonlardaki yüksek reçineli tatlılıktan dolayı tene dengeli sıkılması lazımdır. Dört- beş fıs yetecektir. Fark edilirliği hem sahibine hem dışarıya karşı etkili ve saldırgandır. Çabuk terleyen yağlı tende gün boyu güçlü bir kalıcılık yapmakta. Sonbahar- kış dönemi, akşam vakti ve soğuk / serin hava kokusudur. Dış mekân kokteyl ve davetleri ile gece eğlencelerinde kullanılacaktır.

Koku- 4 Kalıcılık- 5




Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder