1 Nisan 2024 Pazartesi

Hugo Boss- Hugo Intense For Men Eau De Parfum Intense / 2023

 















Hugo Boss- Alman moda markasıdır. Bugün Hugo Boss- Hugo Intense For Men isimli parfümü değerlendiriyoruz. Meyveler, turunçgiller, baharatlar, aromatik otlar, deri v odunsu notalar barındırıyor. Sıcak, yumuşak, ferah, yapay, plastik ve tatlı rayihaları var. Oryantal - fujer kategorisinde gösterilebilir.

Üst- kırmızı elma, tarçın, misket limonu, greyfurt,

 Orta- sardunya, kekik,

Alt- deri, sedir ağacı, paçuli.

Hugo Boss- Hugo Intense For Men isimli parfüm, son bölüm haricinde tamamen yapay kokuyor. Başlangıçta meyveli- turunçgilli tatlı baharatlar var. Tatlı elmalı- limonlu- greyfurtlu tarçın diyebilirim. Orta katmanda sardunya, kişniş ve kekik olduğunu tahmin ettiğim baharatlar ve aromatik otlar bulunuyor. Kapanışta plastik bir yapaylığa meyleden deri ve odunsu notalar ( sedir ağacı, paçuli ) yer alıyor. Parfüm tene oturduktan sonra sardunya ve kekik notalarının yeşil ve ferah yapıya çevrildiğini anlıyorum. 

Hugo Boss- Hugo Intense For Men isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın duracaktır. Fark edilirliği tene yakın kalmasıyla ilişkilidir. Çabuk terleyen yağlı tende de gün boyu tatminkâr kalıcılığı var. Gün içinde tazeleme ile kalıcılık ve fark edilirliği takviye edilebilir. Ancak tene dengeli dozaj verilmesi daha iyi bir seçenektir. Dört- beş fıs yeter. Çünkü neredeyse baştan sona yapaylık mevcuttur. Gene de dozaj ayarlaması ile günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- sonbahar- arası geçiş dönemine yönelik kullanılabilir.

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder