16 Mart 2023 Perşembe

Yves Rocher- Bois De Sauge EDT / 2020

 















Yves Rocher- Fransız kozmetik ve parfüm üreticisidir. Bugün Yves Rocher- Bois De Sauge isimli parfümü inceliyoruz. Meyveler, turunçgiller, aromatik otlar, çiçeksi notalar, odunsu notalar ve misk içeriklidir. Tatlımsı, buruk, ekşimsi, ferah, yumuşak, sucul- denizel ve ozonlu yapıdadır. Odunsu- aromatik grupta gösteriliyor.

Gayakum ağacı / öd ağacı, paçuli, misk ve adaçayı gibi aromalar açıklanmış. Biz buna ilaveler yapacağız. 

Yves Rocher- Bois De Sauge isimli parfümü sucul & ozonlu, tatlımsı / buruk ve ekşimsi ve yeşil- bitkisel nota gruplarına ayırarak değerlendireceğiz.

Açılışta kavun benzeri tatlımsı meyvelerle birlikte buruk ve ekşimsi turunçgiller ( bergamot, limon ) var. Devamındaki aromatik otlar ( adaçayı, okaliptüs, nane, kişniş ) ve erkeksi çiçeksi notalar ( portakal çiçeği, lotus, yasemin ) yeşil- bitkisel kokan, ferah ve enerjik yapıya sahiptir. Kapanışta yumuşak odunsu notalar ve misk yer alıyor. Gene yeşil ve ferah kokan öd ağacı ve paçuli var. Buna sucul misk katılıyor. Ayrıca sucul- ozonlu ve denizel hissiyat, çiçeksi notalardan itibaren baskınlaşıyor.

Yves Rocher- Bois De Sauge ( adaçayı ağacı ) isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Dengeli tatlılık ve uyumlu notalar var. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalıyor. Odunsu- aromatik bir kolonya havasındadır. Tene özgürce sıkılabilir. Gün içinde tazeleme ile fark edilirliği ve kalıcılığı takviye edilebilir. Fark edilirliği tensel koku olmasıyla / tene yakın durmasıyla ilgilidir. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz sezonu kokusudur.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder