28 Ekim 2019 Pazartesi

Givenchy- Ange Ou Demon Le Secret EDP / 2009

 















Givenchy Ange Ou Demon Le Secret EDP ( 2009 ) parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 yoğun esanslıdır.

Givenchy- Fransız moda markasıdır. Şimdi Givenchy- Ange Ou Demon Le Secret ( 2009 ) isimli bayan parfümünü değerlendireceğim. Aromatik otlar, meyveler, turunçgiller, çiçeksi notalar ve odunsu notalar, vanilya içeriklidir. Tatlı, şekerli, şuruplu, kremsi, pudramsı, yapay, serin, sucul, yumuşak ve ferah esintileri var. Çiçeksi grupta gösterilmiş.

Üst- yeşil çay, kızılcık, limon, greyfurt, portakal,

Orta- şakayık, yasemin, nilüfer, hedione molekülü ( yapay yasemin ), gül,

Alt- beyaz misk, odunsu notalar, paçuli, amber ağacı, vanilya.

Givenchy- Ange Ou Demon Le Secret ( 2009 ) isimli parfümün başlangıcında ferah ve yeşil aromatik otlar ve şekerli tatlılığa meyledebilen meyveler ve turunçgiller yer alıyor. Yeşil çay, adaçayı, kızılcık, böğürtlen, limon ve mandalina sayılabilir. Özellikle meyveler şekerli- şuruplu tarzdadır. Devamında çiçeksi notalar gelmekte. Önce sucul hissiyat veren yeşil / bitkisel çiçekler var. Şakayık, nilüfer ve sardunya olarak tahmin ediyoruz. Sonrasında kremsi tatlılıkta çiçeksi notalara yöneliyor. Yasemin, iris ve frezya olabilir. Ancak tene oturma evresinde hafifçe pudramsı çiçekler de hissedilmekte. Klasik mimoza ve nergis olmalıdır. Son bölümde oldukça tatlı bir vanilya aroması baskınlaşıyor. Yumuşak odunsu notalar ( paçuli ) da var ama pek etkili değil.

Givency- Ange Ou Demon Le Secret isimli parfümde tatlılık genele yayılmış vaziyettedir. Şekerli ve şuruplu meyveler gene de ferah ve enerjiktir. Ancak pudramsı çiçeksi notalar ve yapaylığa varan tatlılıktaki vanilya burun ve zihin algısını rahatsız edebilir. Tene dengeli sıkılmalıdır. Dört- beş fıs yetecektir. Bu şart yerine getirilirse günlük kullanıma, sosyal faaliyetlere ve ilkbahar- sonbahar arası geçiş dönemine uyar. Bunun dışındaki koku bileşenlerinde yapısal bir sorun yok. Aromalar katman halindedir ve sırasıyla görevini yapar. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalmakta. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla belirleniyor. Kremsi, pudramsı ve yapay tatlılık veren aromaları kalıcılığı biraz daha yükseltmiştir. Çabuk terleyen yağlı tende günün büyük kısmında tatminkâr kalıcılığı var. 

Koku- 3 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder