15 Nisan 2020 Çarşamba

Lanvin- Eclat D' Arpege For Women EDP / 2003



























Lanvin Eclat D' Arpege For Women EDP parfümünün EDT versiyonunu bizden sipariş edebilirsiniz : onurr.cetin@gmail.com 

Dolum parfüm olarak- Normal kalitede % 40 esanslıdır.

Lanvin- Fransız moda markasıdır. Lanvin- Eclat D' Arpege For Women isimli parfümü yorumlamak istiyoruz. Tatlı, yumuşak, kremsi, ozonlu, sucul ve ferah bir yapısı var. Çiçekler, meyveler, aromatik otlar ve odunsu notalarla biçimlenir. Çiçeksi- meyveli kategoride gösteriliyor.

Şakayık, şeftali çiçeği, yeşil çay yaprağı, leylak, amber, misk, osmanthus, turunç yaprağı, sedir ağacı ve wisteria çiçeği gibi notalar verilmiş.

Lanvin- Eclat D' Arpege For Women- limon- bergamot gibi ozonlu ferah meyvelerle açılıyor. Ana teması yeşil kokan- ferah turunçgilli çiçeklerdir. Bunlar orta bölümde yer alır. Leylak, lotus, şakayık, portakal çiçeği ve yasemin gibi sucul çiçekler sayılabilir. Buna yeşil çay ve mate tarzında sucul bitkiler katılıyor. Yumuşak odunsu notalar ( sedir ağacı ) ve misk ile sona geliniyor.

Lanvin- Eclat D' Arpege For Women- ferah ve kaliteli çiçeksi- meyveli kolonya kadar fark edilirlik ve kalıcılık yapmakta. Günlük kullanım, sosyal ortam ve ilkbahar- yaz mevsimi kokusudur. Dengeli tatlılık, uyumlu notalar ve hızlı akışkanlıkla tene yerleşme özellikleri gösterir. Notalar ten üzerinde karışıyor ve harmanlanıyor. Tene özgürce sıkılabilir. Sade, basit ve düz çizgide giden koku karakteri vardır. Gün içinde tazelenebilir.

Koku- 5 Kalıcılık- 3

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com.tr/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder