Sayfalar

1 Eylül 2024 Pazar

Calvin Klein- Eternity Aromatic Essence Eau De Parfum Intense For Men / 2024

 













Calvin Klein- ABD merkezli moda markasıdır. Bugün Calvin Klein- Eternity Aromatic Essence Eau De Parfum Intense For Men isimli parfümü konu olarak belirledim. Gurme notalar, vanilya, aromatik otlar, lavanta, baharatlar ve odunsu notalar barındırıyor. Ferah, yumuşak, sıcak, serin, tatlı ve yapay esintileri var. Aromatik- meyveli grupta gösterilmiş.

Üst- ardıç meyveleri, sichuan biberi, limon,

Orta- hindistancevizi, lavanta, 

Alt- kakule, sedir ağacı, paçuli.

Calvin Klein- Eternity Aromatic Essence Eau De Parfum Intense For Men isimli parfümün açılışında tatlı fındık- vanilya- hindistancevizi gibi tropik karakterde gurme notalar var. Yeşil ve ferah kokan aromatik otlar ( ardıç meyvesi ) ve lavanta orta bölümde hissediliyor. Ayrıca gene bu bölümde aromatik tatlımsı biber- kakule tarzında yumuşak baharatlara rastlıyoruz. Paçuli ve sedir ağacı gibi yapay odunsu notalar ise kapanışta yer almıştır. 

Calvin Klein- Eternity Aromatic Essence Eau De Parfum Intense For Men isimli parfümde aromalar katman halindedir ve sırasıyla devreye girer. Hızlı akışkanlıkla tene yakın kalma eğilimindedir. Fark edilirliği de tene yakın durmasıyla ilgilidir. Çabuk terleyen yağlı tende iki gün boyunca kuvvetli kalıcılık yapmaktadır. Tene özgürce sıkılabilir. Parfümün genelinin ferah ve yumuşak olması, son bölümdeki yapay odunsu notaların rahatsız etmemesi ve Eau De Parfum Intense konsantrasyonunda olması gibi avantajlarla kalıcılık normalden daha fazla artmış ve tene özgürce sıkılabilmesi mümkün olmuştur. Günlük kullanıma, sosyal ortamlara ve ilkbahar- yaz mevsimine yöneliktir. Yeşil- bitkisel yapıdaki ardıç meyvesi- lavanta ikilisi serinken, diğer koku grupları sıcaktır.

Koku- 4 Kalıcılık- 5

Kendinize en uygun parfümü seçip, beğeniyle kullanabilirsiniz. Parfüm Testimize katılın. https://7nota1parfum.blogspot.com/p/parfum-testi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder